Magazin Sosyete yasta

Sosyete yasta

Paylaş
Sosyete yasta

Sosyetenin renkli siması Monik Benardete 3 Nisan'da kalp krizi geçirmişti. 6 Nisan'da bitkisel hayata giren Monik Benardete dün yaşamını yitirdi

Sosyetenin en sevilen simalarından, 59 yaşındaki Monik Benardete, 3 Nisan’da evinde kalp krizi geçirmişti. Maslak Acıbadem Hastanesi’ne kaldırılan Monik Benardete’nin 6 Nisan’da da beyin ölümü gerçekleşmişti. 9 gündür yaşam savaşı veren Monik Benardate önceki gece 01.00 sıralarında hayatını kaybetti.

Haberin Devamı

Monik Hanım’ın ölümü eşi Ceri Benardete, kızları Aylin Saruhan ve Rezzan Benardete’nin yanı sıra cemiyet hayatının ünlülerini de yasa boğdu. Monik Benardete için bugün 13.00’te Neve Şalom Sinagogu’nda tören düzenlenecek.

12 GÜN SONRA 60 YAŞINA BASACAKTI

25 Nisan 1950’de doğan Monik Benardete, Türkiye’nin ilk ithalat-ihracat şirketlerinden Burla Biraderler’in sahiplerinden İvet-Lori Burla’nın tek kızıydı. İlk evliliğini Adil Benardete ile yapan Monik Benardete, kızları Aylin ve Rezzan’a rağmen 1992’de boşandı. Daha sonra eski eşinin kuzeni Ceri Benardete ile nikâh masasına oturdu. Monik Benardete 12 gün sonra 60 yaşına basacaktı.