Spor Şota: Ligi daha bırakmadık

Şota: Ligi daha bırakmadık

Paylaş
Şota: Ligi daha bırakmadık

Kayserispor teknik direktörü Şota Arveladze, "Puan cetveline bakarsanız, kötü bir yerde olmadığımızı görürsünüz. Ligi daha bırakmadık" dedi

"Zor bir dönemden geçiyoruz. Herkesin desteğini istiyorum" diyen Şota, sakatlıkların ve noksanlıkların takımını bu kadar fazla etkilememesi gerektiğini, son haftalarda oynadıkları futbol ve sonuçlara üzüldüklerini anlatırken şöyle konuştu:

"İkinci yarının başlarında kiralanan Amrabat, Ziai ve Kujoviç"ten sonra da oyun sistemi değişmedi ama takımımızdaki oyuncu karakteri değişti. Takım içerisinde kopukluk olursa etkiler.

Teknik direktörün dediği şekilde takımdaki 11 kişinin de kendi işini yapması lazım. Bundan da memnunum aslında. Her şey benim istediğim gibi olmayacak ancak futbolcular çok çalışıyor. Antrenmanda herkes istekli çalışkan oluyor, ev tempo düşüklüğü yaşanmıyor. Eksikler de var.

Sonuçta 3 kişi geldi, 5 kişi gitti. Ancak önümüzde 7 maç var ve üstümüzde 4 takım var. Saydığım takımlar da iyi takımlar. Sonuçtan biz de memnun değiliz. Daha
iyi yere gelmeyi biz de istiyoruz. Ama bir gerçek daha var yeni bir takımız. Kötü yerde de değiliz. Ben dahil, futbolcular da yönetim de daha iyi yerde olmak istiyoruz. Onun için de elimizden geleni yapıyoruz."

Oktay ENSARİ/DHA

Haberin Devamı