Spor Şota: Rakipleri ciddiye alıyoruz

Şota: Rakipleri ciddiye alıyoruz

Paylaş
Şota: Rakipleri ciddiye alıyoruz

Kayserispor teknik direktörü Şota Arveladze, “Rakiplerimizi ciddiye alıp aynı çizgide, göze hoş gelen, atak bir futbol oynayarak puanları topluyoruz“ dedi

Ziraat Türkiye Kupası'ndan Bank Asya 1'inci Lig takımı Karşıyaka'ya elenmelerinin ardından ligde aldıkları galibiyete değinen Şota Arveladze, şöyle konuştu:

“Bu galibiyet bizi şımartmayacak. Ligin zirvesindeki tırmanışımızın getirdiği sorumlulumları biliyoruz. Ancak, genç ve çok çalışkan kadromuzla, 2 önemli sakat oyuncumuza karşın 4 maçlık bir galibiyet serisi yakaladık. Bu çok önemli.“

SANTANA'NIN YERİNE ABDULLAH

Bu arada Kayserispor'da Kasımpaşa maçında gördüğü sarı kartla cezalı duruma düşen Meksikalı Santana’nın yerine orta sahanın genç ismi Abdullah Durak’a ”hazır ol” mesajı verildi.

Cangele ve Troisi gibi 2 önemli oyuncusundan sakatlıkları yüzünden yoksun olan Kayserispor’da Santana’da kart cezalısı konumuna düştü. Cuma akşamı oynanacak Gençlerbirliği maçında Santana’nın yerine orta alanda Abdullah’ın oynayacağı bildirildi.

Öte yandan Manisaspor’u deplasmanda 2-0, Sivasspor’u evinde 4-1, Beşiktaş’ı yine kendi sahasında son dakika golüyle 1-0 ve son olarak Kasımpaşa’yı İstanbul’da 2-1 mağlup ederek 4 maçlık bir galibiyet serisi yakalayan Kayserispor, cuma akşamı 11'inci haftanın açılış maçında oynayacağı Gençlerbirliği karşılaşmasının hazırlıklarını, bugün yaptığı çalışmayla sürdürdü.

Oktay ENSARİ/KAYSERİ (DHA)

Haberin Devamı