Spor Şota'nın yüzü evinde gülmüyor

Şota'nın yüzü evinde gülmüyor

Paylaş
Şota'nın yüzü evinde gülmüyor

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kasımpaşa, teknik direktör Şota Arveladze yönetiminde kendi sahasında çıktığı lig maçlarında henüz galibiyet sevinci yaşayamadı

Gürcü teknik adam yönetiminde ligde kendi sahasında 4 maça çıkan Kasımpaşa, bu maçlarda henüz galibiyet sevinci yaşayamadı. Bu sezon sahasında oynadığı ilk 3 maçı kazanan lacivert-beyazlılar, son 4 maçta ise 3 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı.

Evinde en son ligin 6. haftasında Fenerbahçe'yi yenen Kasımpaşa, bu sezon sahasında oynadığı ilk 3 maçı kazandı. Lacivert-beyazlılar, daha sonra taraftarının önüne çıktığı 4 maçın 3'ünde sahadan birer puanla ayrıldı, bir maçı ise yitirdi.

Ligin 8. haftasında Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda Mersin İdmanyurdu ile oynanan ve Arvelazdze'nin takımının başında çıktığı ilk maçta lacivert-beyazlılar 2-2 berabere kaldı. Kendi sahasında bir sonraki hafta Beşiktaş'a 3-1 kaybeden Kasımpaşa, yine evinde Medical Park Antalyaspor ve Orduspor ile 1-1'lik eşitliği bozamadı. Lacivert-beyazlılar bu 4 maçta toplam 5 gol atıp, kalesinde 7 gol gördü.

İLK 3 MAÇTA 3 BERABERLİK

Kasımpaşa, sezona kendi sahasında oynadığı ilk 4 maçı da kazanarak başladı. Ligin ilk haftasında Galatasaray'a deplasmanda kaybettikten sonra evinde Kardemir Karabükspor'u 2-1 yenen lacivert-beyazlılar, 4. hafta taraftarı önünde Gaziantepspor'u 3-0 mağlup etti.

Ligin 6. haftasında Fenerbahçe'yi konuk eden Kasımpaşa, ikinci yarıda Kalu Uche ve Hüseyin Kala'nın ayağından bulduğu gollerle güçlü rakibini 2-0 mağlup etti. Lacivert-beyazlılar, evinde ilk 3 maçta 9 puan toplayıp, 7 gol kaydetti ve kalesinde sadece 1 gol gördü.

ARVELADZE DEPLASMAN SEVİYOR
Kasımpaşa ile toplam 6 maça çıkan Shota Arveladze, bu müsabakaların 2'sinde sahadan 3 puanla ayrıldı ve bu galibiyetleri de deplasmanda aldı.

Evinde 4 maçtır galibiyet yüzü göremeyen Gürcü teknik direktör yönetimindeki Kasımpaşa, deplasmanda Bursaspor'u 2-1, Akhisar Belediyespor'u da 2-0 yenerek, 3 puanla ayrılmayı başardı.

Haberin Devamı


AA