Magazin 'Soyadın da senin olsun'

'Soyadın da senin olsun'

Paylaş
'Soyadın da senin olsun'

Boşanma sürecinde soyadını kullanmaya devam etmek dışında Murat Aysan'dan hiçbir şey talep etmeyen Nur Aysan, eski eş Belda Tolgay'ın suçlamaları üzerine ondan da vazgeçti

Eski eş kriz yarattı

2008’de evlendiği Murat Aysan’dan tek celsede boşanan Nur Aysan’ın sıkıntısı bitmiyor. Anlaşmalı olarak boşandığı eşinden soyadını kullanmaya devam etmek dışında maddi manevi hiçbir tazminat talebinde bulunmayan oyuncu, Aysan’ın eski karısı Belda Tolgay’ın “Onlar nafaka ödememek için göstermelik boşandı, hâlâ aynı evde yaşıyorlar” sözleri üzerine soyadından da oldu!

Haberin Devamı

O artık Fettahoğlu

Bu suçlama, Nur Aysan’a çok önemli bir karar aldırdı. Sektörde Nur Aysan adıyla tanındığı için ayrıldığı eşinin soyadını kullanmaya devam etmek istediğini söyleyen ve bunun için gerekli izni alan oyuncu, yaşananlardan sonra geri adım attı. Ve “Muhteşem Yüzyıl”ın bu haftaki jeneriğinde, Nur Aysan yerine Nur Fettahoğlu yazdırdı.

5 yıldır canım çok yandı

Nur Aysan, kısa süre önce boşandığı Murat Aysan’ın eski eşi Belda Tolgay, “Onlar bana nafaka ödememek için göstermelik olarak boşandı” iddiası üzerine şu açıklamayı yapmıştı: “Dışarıdan yuva yıkan kadın gibi görünüyorum ama asıl yuva yıkan kendisi. Fazla konuşmak istemiyorum, 5.5 yıldır fazlasıyla canım yandı zaten. Artık onlar birbirleriyle top gibi oynasınlar.” (Hürriyet)

Haberin Devamı