Gündem Soygun kameraya yakalandı

Soygun kameraya yakalandı

Paylaş
Soygun kameraya yakalandı

Soygun kameraya yakalandı

Bursa'da geçen ekim ayında banka şubesinde vezneye para yatıran bir kişiyi bıçakla etkisiz hale getirdikten sonra paraları alıp kaçarken ayağının kayıp düşmesi sonucu yakalanan ve yaşattığı dehşet anları güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülenen 39 yaşındaki Ramadan Uysallar hakkında 15 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.

Haberin Devamı

Merkez Osmangazi İlçesi'nde 2 Ekim'de Ramadan Uysallar elindeki bıçakla Koğukçınar Mahallesi'nde bulunan bir banka şubesine (İş Bankası) geldi. Vergi borcu nedeniyle Atıcılar Mahallesi'ndeki işyerini kapattığı öğrenilen Ramadan Uysallar, önce müşteri gibi bekleme salonundaki koltukları oturup çevreyi gözetlemeye başladı. Bir süre sonra bankaya elinde bir poşetle para yatırmaya gelen marketçi İlyas Deniz'in boğazına bıçak dayayan Ramadan Uysallar, vezne görevlisi Zahide Beyza Ö.'den (32) kasadaki paraları vermesini istedi. Veznedar tarafından poşete konulan 10 bin 500 lirayı alan Ramadan Uysallar, bankadan kaçarken ayağı paspasa takılıp düşünce güvenlik görevlileri tarafından etkisiz hale getirildi.

Haberin Devamı

Olay yerine gelen polis ekipleri tarafından gözaltına alınan Ramadan Uysallar " Silahlı Yağma" suçlamasıyla çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı.

Soygun sırasında yaşattığı dehşet anları güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülenen olayla ilgili Cumhuriyet Savcılığı soruşturması tamamlandı. Ramadan Uysallar hakkında "Silahlı yağma" suçundan 15 yıla kadar ağır hapis cezası istemiyle dava açıldı. Zanlı önümüzdeki günlerde Bursa 2'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılanmaya başlanacak.