Gündem Soygun olduğunu anlamadılar

Soygun olduğunu anlamadılar

Paylaş
Soygun olduğunu anlamadılar

PTT soygunu güvenlik kamerasına takıldı. Görüntülerde ilginç ayrıntılar vardı

İstanbul Sultanbeyli'de dün silahlı bir kişi tarafından PTT şubesi soyulmuştu. Olay sonrası çalışma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri PTT'nin güvenlik kamera görüntülerini inceledi. Görüntülerde ilginç ayrıntılar vardı.

Haberin Devamı

Gişe memuru Ali Ayyıldız'ın para saydığı sırada kar maskeli ve silahlı bir kişi PTT'ye giriyor. Elindeki torbayı gişe memuruna uzatan soyguncu, Ayyıldız'ın paraları vermesini bekliyor. Tüm bunlar olurken içeri başka bir müşteri giriyor. Soyguncunun arkasına kadar gelen adam durumu anlayıp arkasına bakmadan kaçıyor.

Bu sırada PTT'de olan iki kadın ise olanlardan habersiz konuşmalarına devam ediyor. Soyguncunun girmesini ve diğer müşterinin kaçmasını fark etmeyen kadınlar soygun bitene kadar sohbetlerine devam ediyor.

Güvenlik kamerası ve olay yerindeki parmak izlerini inceleyen polis ekipleri şüphelinin 23 yaşındaki İshak Ö. olduğunu tespit ediyor. Ö.'ın kaldığı eve baskın düzenyenen polis, şüphelinin yanı sıra soygunda alınan 12 bin 400 lira ile 1 adet de kuru sıkı tabanca ele geçiriyor.

Haberin Devamı

Emniyette sorgusu tamamlanan şüpheli adliyeye sevk edildi.