Gündem Soylu: Terörle mücadelede çok önemli adımlar atılacak

Soylu: Terörle mücadelede çok önemli adımlar atılacak

Paylaş
Soylu: Terörle mücadelede çok önemli adımlar atılacak

İçişleri Bakanı Soylu, "Türkiye'de terörle mücadele büyük bir kararlılıkla devam etmektedir. Farklı bir güvenlik konsepti içinde olduğumuzu Sayın Cumhurbaşkanımız aziz milletimize duyurdu. Bu farklı güvenlik konsepti içerisinde önümüzdeki dönemde çok önemli adımlar atılacak" dedi

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Trabzon Valiliği'ni ziyaretinde konuştu. Soylu, 'terörle mücadelede farklı bir güvenlik konsepti izleneceğini' söyledi:

"Türkiye'de terörle mücadele büyük bir kararlılıkla devam etmektedir. Dikkat ederseniz, bu konularda az konuşuyor çok iş yapıyoruz. Yine az konuşacağız, çok iş yapacağız. Farklı bir güvenlik konsepti içinde olduğumuzu Sayın Cumhurbaşkanımız aziz milletimize duyurdu. Bu farklı güvenlik konsepti içerisinde önümüzdeki dönemde çok önemli adımlar atılacak. Oldukça önemli adımlar atarak geldik. Şimdi işin başka bir merhalesindeyiz. İnşallah bu merhaleden de alnımız ak çıkacağız ve milletimize mahcup olmayacağız"

"Ayağımızı çelmelemeye çalışıyorlar ancak çalıştıkça kuvvetlenen bir Türkiye var. Bu çok önemli. Yani her çelmeden güçlü çıkan bir Türkiye var. Kurulan oyunlara tabi olan bir Türkiye değil, oyun kurmaya çalışanların da hep hesap etmek durumunda olduğu bir Türkiye tablosunu şu son bir iki yıl içerisinde çok net bir şekilde görüyoruz. Bu milletimizin ortaya koyduğu özgüvendir. Cumhurbaşkanımızın liderliğinde ve kararlı tutumunda Türkiye'nin rotasında ilerlediğinin en önemli delilidir"

DHA