Magazin Söz 37. yeni bölüm fragmanı izle: Agah Eylem'i vurdu mu?

Söz 37. yeni bölüm fragmanı izle: Agah Eylem'i vurdu mu?

Paylaş
Söz 37. yeni bölüm fragmanı izle: Agah Eylem'i vurdu mu?

Söz 37. bölüm fragamanı yayaınlandı. Söz yeni bölümde Agah'ın kimi vurduğu büyük merak konusu...

Star TV'nin pazartesi günleri reytinglerde zirveyi elden bırakmayan dizisi Söz'ün 37. bölüm fragmanı yayınlandı. Söz yeni bölümde Eylem ve Fethi kaçırılıyor ve hayatları tehlikede...


NAZLI'NIN BAŞI DERTTE

Uyuşturucu bağımlısı haline gelen Nazlı, ilaç almaya gittiği eczanede hiç olmayacak bir şey yapıp başını belaya sokuyor. Güler, kızını kurtarmak için elinden geleni yapmaya çalışyor. Bakalım, Nazlı bu olaydan nasıl sıyrılacak?

BAHAR ÇILGINA DÖNDÜ

aylardır acılar çeken Bahar, babasının öldürüldüğünü öğrenmişti. Son sahnede ise babasını öldüren kişinin kocası Yavuz olduğunu öğrenince büyük bir şok yaşıyor. Bu gelişme Yavuz-Bahar ilişkisini nasıl etkileyecek?

EYLEM VE FETHİ'NİN HAYATI TEHLİKEDE...


Eylem ve Fethi, Derman'ın adamalrı tarafından kaçırılıyor. İkisi de artık tutsak konumunda... TİM acilen ikiliyi kurtarmak zorunda ama Agah, sandalyede bağlı bulunan Eylem'e silahı doğrultup silahını çekiyor. Bu anlarda Eylem'e sırılsıklam aşık olan Fethi neye uğradığını şaşırıyor. Şimdi herkesin merak ettiği soru Agah'ın Eylem'i vurup vurmadığı...



Söz yeni bölümüyle 12 Mart Pazartesi akşamı Star TV ekranlarında...

SÖZ SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?


Derman’ın kurduğu tuzaktan kurtulan Tim’i yeni bir görev bekliyordur.
Yolun sonuna geldiğini anlayan Çolak gösterişli bir veda için çalışmaya başlar. Büyükelçi, Agah ve Yavuz’u öldürmek için kanlı bir plan yapar. Ancak Tim bu planı bozmaya yemin eder. Çolak için artık yolun sonu yaklaşmaktadır.

Tim, Çolak’ı ele geçirmenin gururunu yaşarken, Derman yeni ve daha büyük bir tehlike olarak sahne alır. Babasının gerçek kimliğini ve ölümüyle ilgili büyük sırrı öğrenen Bahar için Yavuz’la olan ilişkisi bambaşka bir hal alacaktır.

Verilen uyuşturucunun etkisiyle psikolojisi bozulan Nazlı ise hem kendisinin hem de başkalarının hayatını tehlikeye atmak üzeredir.

Haberin Devamı