Magazin Söz 43. yeni bölüm 2. fragmanında Yavuz ve Bahar'dan ateşli öpücük

Söz 43. yeni bölüm 2. fragmanında Yavuz ve Bahar'dan ateşli öpücük

Paylaş
Söz 43. yeni bölüm 2. fragmanında Yavuz ve Bahar'dan ateşli öpücük

Söz 43. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Söz yeni bölümde birbirinden güzel gelişmeler yaşanıyor. Erdem ikinci çocuğunun olacağını öğrenirken Yavuz ve Bahar arasındaki buzlar tamamen eriyor ve çift barışmayı ateşli bir öpücükle taçlandırıyor.

Söz 43. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Söz yeni bölümde çok güzel gelişmeler yaşanırken Bahar ve Yavuz'un barışı herkesi sevindiriyor.

ERDEM'E BEBEK MÜJDESİ

Yarbay Erdem, eşinden mutlu haberi alıyor. Güler hamile olduğunu söyledikten sonra Erdem havalara uçuyor. Nazlı da kardeşi olacağını öğrenince sevince boğuluyor.

YAVUZ VE BAHAR'DAN ATEŞLİ ÖPÜCÜK

Çatışmada yaralanan Yavuz'a yine ilk müdahale Bahar'dan geliyor. İki aşık aralarındaki buzları eritiyor. Bahar ve Yavuz bu barışı bir de ataeşli bir öpücükle süslüyor.



AŞIK'IN HAYALLERİ SUYA DÜŞTÜ

Aşık, eline çiçek alıp ciks bir takım elbise giyerek Ceren'i emniyette ziyarete gidiyor. Bu sırada Ceren, çalışma arkadaşlarıyla birlikte vedalaşıyor. Sevdiği kadına bir çay içme teklifiyle giden Mansur Ceren'in tayin olacağını duyunca tüm hayalleri suya düşüyor. Aşık, tam geri adım atacakken Ceren kendisi için gelen Mansur'u fark edip odasına çağırıyor.

TOKAT'A TAYİN OLUYOR

Ceren, Aşık'a Tokat'a tayin olduğunu söylüyor. Genç adam sarsılmış vaziyette oranın güzel olduğunu söylüyor. Bu sırada Ceren "Belki de bir gün uğrarsan orada çay içeriz ve sen bana türkü söylersin" diyor. Mansur da bu güzel teklife aynı güzellikle karşılık veriyor.





Haberin Devamı