Magazin Söz dizisi 25. bölüm fragmanı yayınlandı! Son bölümde Keşanlı öldü mü?

Söz dizisi 25. bölüm fragmanı yayınlandı! Son bölümde Keşanlı öldü mü?

Paylaş
Söz dizisi 25. bölüm fragmanı yayınlandı! Son bölümde Keşanlı öldü mü?

Söz dizisi 24. bölümü ile dün akşam ekranlara geldi. Tim, büyük bir operasyona katılıyor. Keşanlı ölümle burun buruna geliyor... Söz 25. bölüm fragmanı da yayınlandı. İşte diziden tüm detaylar...

Star TV'de ekranlara gelen dizi Söz, her hafta olduğu gibi bu hafta da heyecan fırtınasına sahne oldu.

Pazartesi akşamları yeni bölümü ile seyirci karşısına çıkan dizinin yeni bölümünde Keşanlı ölümle burun buruna kaldı. Peki Keşanlı ölecek mi?

SÖZ 24. BÖLÜMDE NELER OLDU?


Çolak, Tim’in sınırı geçmesine izin vermemek için harekete geçer... Agâh’ı yakalamayı başaran Tim’in bir sonraki hedefi onu güvenli bir şekilde Türkiye’ye getirmektir. Sınır ötesinde, Ortadoğu’nun en tehlikeli bölgelerinden birinde olan Tim için zorlu bir yolculuk başlayacaktır.



Büyükelçi ve Çolak, Agâh’ı geri almanın planlarını yapmaktadır. Bölgedeki tüm adamlarını toplayan Çolak, Tim’in sınırı geçmesine izin vermemek için harekete geçer. Kamptaki mültecilerde ortaya çıkan bazı belirtiler Bahar’ı ciddi bir tehdidin ortasında bırakırken Eylem ise verdiği kararların bedelini ağır bir şekilde ödemek zorunda kalır.

Çolak ve adamları Tim’in sınırı geçmemesi için elinden geleni yapar. Onun bu hamlesini savuşturmak isteyen Yavuz ve Tim, Türk Büyükelçiliği'ne ulaşmaya çalışır. Fakat Çolak kolay vazgeçmeyecektir. Sınır ötesindeki bu Türk toprağı, korunması gereken bir kaledir artık.


SÖZ 25. BÖLÜM FRAGMANI


Haberin Devamı