Magazin Söz izleyicisini ekrana kilitledi! Peki, Söz 22. bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak?

Söz izleyicisini ekrana kilitledi! Peki, Söz 22. bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak?

Paylaş
Söz izleyicisini ekrana kilitledi! Peki, Söz 22. bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak?

Avcı'nın terörist zannederek öldürdüğü kişinin yakını çıkması Söz yeni bölüm fragmanını merak konusu yaptı. Geçtiğimiz hafta Yavuz’la konuşarak öldürebilmesi için aralarından iki kişiyi seçmesini söyleyen Çolak, isimleri öğrendikten sonra harekete geçmişti. Bunun üzerine Yarbay Erdem’i vurmak için silahını ateşleyen Çolak, Söz 21. bölümde Karabatak’ı ağır yaralamıştı.

Söz son bölüm beklenmedik bir trajedi ile sonuçlanırken askerlerin serbest kalmasıyla bölgeden kaçmaya çalışan Çolak büyük panik yaşadı. Yavuz’u arayarak karar vermesi oldukça zor bir seçim yapmasını isteyen terörist rehin olan askerler arasından hangisinin en son öldürüleceğini sormuştu. Ateş ve Ali Haydar’ı öldürmemesini söyleyen Yavuz da aynı esnada karşı operasyon için hazırlıklarını başlatmıştı.

Dizinin 22. bölüm fragmanının önümüzdeki günlerde yayınlanması bekleniyor.


SÖZ DİZİSİ 21. BÖLÜM ÖZETİ


Karabatak’ın kahramanlık hikayesinin damga vuracağı sevilen dizide bu hafta sıra dışı gelişmeler yaşanacak. Yavuz’dan aldığı cevap sonrasında Yarbay Erdem’i öldürmek üzere silahını çeken Çolak, ateş ettiği esnada Karabatak, komutanının önüne atlayacak. Kendisi için ateşin önüne geçen Karabak’ın yaptığı fekadarlığı gören Yarbay Erdem ise oldukça duygulanacak. Ateş’in vurulmasıyla birlikte Türk bayrakları bir kez daha ortaya çıkacak. Karabatak’ın yediği kurşunun ölümüne neden olup olmayacağı ise dizinin gelecek bölümünde ortaya çıkacak.

Gelecek bölümle ilgili yayıncı kuruluştan yapılan açıklama ise şöyle; Tim’i kurtarmak üzere restorana giden Yavuz, telefonda duyduğu silah sesiyle dehşete kapılır. Çolak ise amacına ulaştığını düşünerek restorandan ayrılmanın hazırlıklarını yapmaktadır. Fakat kaçmak sandığı kadar kolay olmayacaktır.

Ahmet Kartal’ın kaçırılmasıyla büyük bir şok yaşayan Fatma, Bahar ve Güler’in desteğiyle ayakta durmaya çalışırken, kendine gelen Eylem, terörist kadını yakalamak üzere peşine düşer. Çolak’ın giderek kontrolsüz bir hale gelmesi Agah için sorun olmaya başlamıştır. Nihai bir çözüm amacıyla Çolak’ı ziyaret eder ancak bu kez ipler Agah’ın elinde değildir. Ahmet Kartal’ı bulmak için kadının izini süren Tim, uzun bir takibe girer. Hafız’ı çok zor bir sınav beklemektedir.

SÖZ DİZİSİ ATEŞ KİMDİR?


29 yaşındaki başarılı oyuncu Eren Vurdem’in canlandırdığı Başçavuş Ateş karakteri takma adı ile Karabatak olarak da biliniyor. Kariyeri boyunca birçok dizi ve filmde yer alan Vurdem oyunculuğun yanı sıra sporla da yakından ilgileniyor. Bir dönem “Mic Neşter” adı ile rap müzik de yapan başarılı isim son olarak İnadına Aşk dizisinde yer almıştı.

Haberin Devamı