Magazin Söz son bölümünün ardından 16. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Çolak durulmuyor!

Söz son bölümünün ardından 16. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Çolak durulmuyor!

Paylaş
Söz son bölümünün ardından 16. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Çolak durulmuyor!

Söz son bölümü ile izleyicilerin karşısına çıktı. Çolak ile Yavuz'un arasındaki husumet, yeni bölümde de gündeme geldi. Dün akşam ekrana gelen olayların ardından Söz 16. yeni bölüm fragmanında Yavuz ile Çolak arasındaki restleşme devam ediyor. İşte, merakla araştırılan Söz 16. yeni bölüm fragmanı ve son bölümde yaşanan olaylardan bazı detaylar..

Söz son bölümünde göreve yeniden dönen Yavuz ve ekibi, Çolak'ın tuzağıyla karşı karşıya kalmıştır. Operasyon için metruk bir binanın içerisine giren Yavuz'un ekibi, Söz son bölümünde Çolak'ın tam da istediği gibi davranmıştır. İşte, son bölümün ardından merakla araştırılan Söz 16. yeni bölüm fragmanı ve ekibin içerisinde bulunduğu zor anlardan ufak bir görüntü...





SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?


Türkmen köyündeki halkı koruma görevi alan Tim ile köyü almak isteyen teröristler arasında yoğun ve tehlikeli bir çatışma başlar. Çatışma sürerken bir yanda Hafız diğer yanda ise Fatma hayatta kalma mücadelesi verir. Uzun süren mücadelenin sonunda Tim’i kötü bir sürpriz beklemektedir.

Agâh ile işbirliği yapan Çolak oldukça tehlikeli silahlara ulaşmıştır. Bu silahları ele geçirmek için yapılan eş zamanlı operasyonda Karabatak ve Çaylak yurtdışındaki bir kumarhanede önemli bir istihbarat edinmek için uğraşırken, Yavuz’un liderliğindeki Tim ise büyük bir tehdidin ortasında bulur kendini. İstihbarattan gelen bir fotoğrafla Yavuz hem Büyük Bey ile ilgili bir sırla hem de ölümle burun buruna gelecektir.

BİR ÖNCEKİ BÖLÜMDE YAŞANANLAR


Teröristler kışlaya büyük bir baskın düzenler. Hazırlıksız yakalanan Tim zor anlar yaşayacaktır. Tayini çıkan Bahar’ın Karabayır’da kalmak için aradığı çözüm hiç beklenmedik birinden gelecektir. Çolak eski gücüne kavuşmaya devam ederken, Sancar ve adamları ise bir Türkmen köyüne doğru harekete geçer. Türkmenleri korumak için gelen Yavuz ve Tim’i Sancar’dan başka bir tehdit beklemektedir.

Haberin Devamı