Magazin Söz yeni sezon fragmanı yayınlandı! Söz ne zaman başlıyor?

Söz yeni sezon fragmanı yayınlandı! Söz ne zaman başlıyor?

Paylaş
Söz yeni sezon fragmanı yayınlandı! Söz ne zaman başlıyor?

Söz dizisi geçen sezon her pazartesi Çukur dizisiyle birlikte zirveye oynayan Söz dizisinin yeni sezon ilk fragmanı yayınlandı! Yeni bölümde TİM çok zorda, Dragan Ratkoviç ülkeyi yeni bir kaosa sürüklüyor.

Star TV'nin geçen sezon pazartesi günlerine damga vuran dizisi Söz'ün yeni sezon fragmanı yayınlandı. Söz yeni bölümde yeni düşman Dragan Ratkoviç, İstanbul'un en kalabalık yerinde bomba patlatıyor. Ülke bu haberle yıkılırken Dragan Ratkoviç'in tek hedefi Ömer Günay'ı teslim almak. Eğer Ömer Günay teslim edilmezse 3 bomba daha patlayacak. Peki, TİM bu yeni düşmanı nasıl durduracak.

Haberin Devamı

SARP AKKAYA SÖZ'DE

17 Eylül'de başyacak diziye Sarp Akkaya dahil oluyor. Ünlü oyuncu dizide 'Kasap Dragan' karakterine hayat verecek. Sarp Akkaya’nın canlandıracağı Dragan Ratkoviç, doksanlı yıllarda bir ülkedeki iç savaş sırasında birçok Müslüman’ın katledildiği eylemlerin baş sorumlusudur. Yurt dışında yabancı devletler tarafından eğitilip, yine onlara hizmet etmesi için yetiştirilmiştir. Dragan ülke güvenliğini tehdit edecek hain bir plan için Türkiye’dedir.

DENİZ BAYSAL DA SÖZ DİZİSİNE DAHİL OLDU

Oyuncu kadrosunda birbirinden başarılı isimlerin yer aldığı ‘Söz’de, ünlü oyuncu Deniz Baysal seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor. Heyecan ve aksiyon dolu bölümleriyle dikkat çeken ‘Söz’de, Deniz Baysal, sürpriz bir karaktere hayat verecek.

Haberin Devamı

KORKUSUZ VE BAŞARILI SAVCI DERYA

Son dönemde bir çok başarılı proje ile izleyiciyle buluşan Deniz Baysal 'Söz'de başarılı ve korkusuz genç Cumhuriyet Savcısı Derya karakteriyle seyirci karşısına çıkacak.