Gündem Sözlüsü de intihar etmiş

Sözlüsü de intihar etmiş

Paylaş
Sözlüsü de intihar etmiş

Boğaziçi Köprüsü'nden atlayan ve mucizevi bir şekilde hayatta kalan Tanju Özer'in sözlüsünün de geçtiğimiz hafta intihar ettiği ortaya çıktı

Boğaziçi Köprüsü'nden atlayarak intihar etmek isteyen, bir gezi teknesi kaptanı tarafından kurtarılarak hastaneye kaldırılan Tanju Özer ölümle pençeleşiyor. Tanju Özer'in uğruna ölmek istediği sözlüsünün de bir hafta önce hap içerek intihara kalkıştığı ortaya çıktı.

Haberin Devamı

TANJU ÖZER BÖYLE HAYATTA KALMIŞTI!

Tanju Özer, dün Taksim'den bindiği taksinin sürücüsüne Kadıköy'e gideceğini söyledi. Boğaziçi Köprüsü'ne geldikleri sırada “Midem bulanıyor” diyen Tanju Özer, taksiciden durmasını istedi.

Taksiden inerek korkuluklara tırmanan Tanju Özer, telefonla bir süre önce tartıştığı sözlüsü Ayşe'nin annesini aradı. Tanju Özer, telefonda “Bakalım kimin sevgisi daha büyük” dedikten sonra kendini boşluğa bıraktı. Tanju Özer, 64 metre yükseklikten denize çakılmasına rağmen mucize eseri hayatta kaldı. Deniz yüzeyine çıkan Tanju Özer, bu sırada, Eminönü-Boğaz turu yapan Şahin adlı teknedeki yolcular tarafından fark edildi.

Yolcuların haber vermesi üzerine teknenin kaptanı Ayhan Şahin, denize atlayarak Tanju Özer'i tekneye çıkardı. Kaptan Şahin, 22 yaşındaki Özer'in kendisine “Beni kurtarma” dediğini söyledi. Tanju Özer, yolcularıyla birlikte Ortaköy'e yanaşan tekneden sağlık görevlilerince alınarak Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Haberin Devamı

Burada yoğun bakım servisine alınan Özer'in vücudunda çok sayıda kırık olduğu, iç kanama geçirdiği ve beyninde travma oluştuğu tespit edildi. Solunum yetmezliği de çeken Tanju Özer'in ölümle pençeleştiği bildirildi. Bir süre önce sözlenen Tanju Özer'in sözlüsü Ayşe'yle tartıştığı, sözlüsünün bir hafta önce Bayrampaşa'daki evinde hap içerek intihara teşebbüs ettiği ortaya çıktı.

Bu olaydan sonra sözlüsüyle karşılıklı olarak yüzükleri atan Özer'in bunalıma girdiği belirtildi. Tanju Özer'in intihara kalkışmadan önce, sözlüsünün evine giderek annesine Ayşe'nin askerdeyken kendisine gönderdiği mektupları verdiği öğrenildi. Özer'in Boğaziçi Köprüsü korkuluklarında eski sözlüsünü aradığı, ulaşamayınca da Ayşe'nin annesini aradığı “Bakalım kimin sevgisi daha üstün göreceğiz. Ben şimdi Boğaz Köprüsü'ndeyim. Ayşe'yi seviyorum” diyerek kendini aşağıya attığı ortaya çıktı.

DHA