Rauf Tamer Sözün kısası
HABERİ PAYLAŞ

Sözün kısası

Haberin Devamı

Zafer Haftası’ndayız. Yarın 30 Ağustos. Bayrak asın. Ordu - Millet el’ele.



Zannederim, 15 Temmuz Kalkışmasına kalkışanlar, kalkıştıklarına bin pişmandırlar. Sımsıkı kenetleneceğimizi bilselerdi hiç böyle bir şeye kalkışırlar mıydı?



Şimdi huzurlarınızda şunu belirteyim: - Bu birlik beraberliği ilk bozacak olanların yakasına yapışacağız. Kim olurlarsa olsunlar. İster bir siyasi parti, ister bir siyasi lider, ister bir sendika, isterse de bir kulüp... Kaçtığı yere kadar kovalayacağız.



Sadece o mu? Hayır. Cadı Avı’nın bekçisi olacağımız gibi, bu Cadı Avı tabirini sömürüye çevirip, yargıyı iş yapamaz hale getirmeye yeltenenleri de teşhir edeceğiz.



Dahası var: Kimsenin yandaşlığına, candaşlığına, yoldaşlığına falan bakmadan, her türlü fırsatçılığın takipçisi olacağız. İhbar ile husumet, istihbarat ile nefret arasındaki o ince zara, büyük özen göstereceğiz.



Düpedüz bir savaş ortamındayız. Savaş var diye herşeyi erteleyecek değiliz. Elbet aksaklıkları söyleyecek, dinleyecek ve yazacağız.

Hak ve haklılık ertelenmez. Fakat savaş halindeki ordumuzun moralini, diplomasimizin performansını kimseye zedelettirmeyiz. Zafer Haftası şimdiden kutlu olsun. Yarın 30 Ağustos. Bayrak asın.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder