Gündem Sözünü tuttu

Sözünü tuttu

Paylaş
Sözünü tuttu

Samet “Annem ve kardeşim için sınavı kazanacağım” demişti. Samet dediğini yaptı ve Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Kamu Yönetimi Bölümü'ne girdi

EVLAT ÖLDÜ, BORÇ KALKTI

Haberin Devamı

Fethiye’de yaşayan 5 çocuk annesi Emine Sipahi (50), üniversiteye hazırlık için oğlu Samet’i (20) dershaneye göndermişti. Şoför olan baba Mustafa Sipahi’nin işleri bozulunca dershane taksitleri ödenememişti. 1400 TL’lik borç, faiziyle 5 bin liraya çıkmış, senetlerde imzası olan anne Emine Sipahi, Muğla’da hapse girmişti.

Annesine çok üzülen Semih Sipahi (18), kendini asarak intihar etmişti. Emine Sipahi oğlu ölünce dershanenin alacağından vazgeçmesi üzerine hapisten çıkmıştı.

KAYMAKAM OLABİLECEK

Para ödenmediği için dershaneden atılan ve kardeşinin ölümünden kendini sorumlu tutan Samet tüm olumsuzluklara rağmen önce sınavın ilk aşaması YGS’yi, sonra da ikinci aşama LYS’yi kazandı.

Dün açıklanan sonuçlara göre; Samet, Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Biga İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü’nü kazandı. Daha önce hukuk fakültesini kazanıp savcı olmak istediğini söyleyen Samet, bu bölümü bitirdiğinde kaymakam olabilecek.

Haberin Devamı

Sezer ŞAHİNDAŞ