Kültür - Sanat Spider-Man: Homecoming filminden çok özel klip
Paylaş
Spider-Man: Homecoming filminden çok özel klip

İşte Tom Holland ve Robert Downey Jr.'dan röportajların olduğu “Stark Endüstrisi” adlı özel klip. Hem de Türkçe altyazılı

İlk olarak Captain America: Civil War’da hayranlarının karşısına sansasyonel bir şekilde çıkan genç Peter Parker/Örümcek-Adam (Tom Holland) Marvel Sinema Evreni’ne Örümcek-Adam: Eve Dönüş’le giriş yapıyor. Tüm dünyanın kucak açtığı Örümcek-Adam tarihteki en popüler çizgi roman kahramanı ve Marvel çizgi romanlarının baş tacı.

Yenilmezler’le yaşadığı maceradan mutluluk duyan Peter, halası May’le (Marisa Tomei) birlikte, yeni akıl hocası Tony Stark’ın (Robert Downey Jr.) yakın denetimi altında yaşadığı evine geri döner. Peter günlük hayatına –dostane bir Örümcek-Adam’dan fazlası olduğunu kanıtlaması gerektiği düşünceleriyle dikkati dağılsa da– geri dönmeye çalışır fakat Vulture (Michael Keaton) yeni bir kötü adam olarak ortaya çıktığında, Peter’ın hayatında en önemli gördüğü her şey tehlike altına girecektir. Kendisine meydan okunan Peter’ın olması gereken kahramana dönüşmesinin zamanı gelmiştir.

İşte Örümcek-Adam: Eve Dönüş (Spider-Man: Homecoming) filminden yayınlanan çok özel klip


Haberin Devamı