Spor Spor tarihinde görülmemiş skandal

Spor tarihinde görülmemiş skandal

Paylaş
Spor tarihinde görülmemiş skandal

Başbakanlık Büyük Bayanlar ve Erkekler Boks Turnuvası öncesi Ankara'da otel skandalı yaşanıyor

Başbakanlık Büyük Bayanlar ve Erkekler Boks Turnuvası öncesi Ankara'da otel skandalı yaşanıyor. 30 ülkenin katıldığı turnuva öncesi yaklaşık 500 sporcunun bulunduğu Ankara'da başta İngiltere olmak üzere bir çok ülkenin kafilesi, kendilerine 3. sınıf bir otel ayarlanınca oteli terketti.

Haberin Devamı

Yaklaşık 80 kişinin rezarvasyonu bulunan otelden ayrılan kafile ve Boks Federasyonu, otel arıyışına geçti. Aralarında Avrupa ülkelerinin de bulunuğu bazı ülkelerin, kısa süre içerisinde otel bulunamaması halinde şampiyonaya katılmayıp ülkelerine dönecekleri tehditinde bulunmaları üzerine, Boks Federasyoru Başkanı Eyüp Güzgeç olaya müdahale etti.

Güzgeç, ilk defa düzenlenen böyle bir organizasyonda yaşanan aksiliklerin olmasından dolayı üzgün olduğunu belirtirek, "İhaleyi kazanan firmanın ayarladığı otelin kötü olduğunu biz de gördük ve bu firmayla sözleşmemizi hemen iptal ettik. Kafileleri en kısa sürede farklı otellere yerleştirmeye çalışıyoruz. Dünya ve Avrupa şampiyonlarının bulunduğu ülkelerden özür diledik" dedi.

Haberin Devamı

Öte yandan yarın yapılacak şampiyona için henüz Ankara'ya gelmeyen 15 ülkenin bulunduğu öğrenilirken, bu ülkelerin de otelleri beğenmemesi halinde Boks Federasyonu'nun yeni bir kriz yaşanmaması için farklı otellerle anlaşacağı bildirildi.