Sağlık Spor yapan erkek yatakta daha iyi!

Spor yapan erkek yatakta daha iyi!

Paylaş
Spor yapan erkek yatakta daha iyi!

Spor yapmanın sağlık için önemi kaçınılmaz bir gerçek. Düzenli egzersiz yapan insanlar hem daha sağlıklı bir yaşam sürüyor, hem de daha formda bir vücuda sahip oluyor. Sporun bir yararı daha var, o da erkeğin cinsel performansını arttırması...

Düzenli egzersiz yapmak her yaştan kadın ve erkek için çok faydalıdır. Hem kişinin sağlığını korumasına ve daha formda bir vücuda sahip olmasına, hem de stresi yenmesine yardımcı oluyor.

Uzmanlar düzenli spor yapmanın özellikle erkekler için cinsel açıdan da hatırı sayılır faydası olduğu görüşünde birleşiyor. Bu da spor yapan bir erkeğin cinsel performansı daha iyi olması anlamına geliyor.

Egzersiz sırasında kalp atımı hızlanıyor ve vücuda daha fazla kan pompalıyor. Vücuttaki kan akışı hızlandığında, cinsel organlara giden kan akışı da hızlanır. Böylece erkeğin cinsel isteği de artıyor. Ayrıca formda bir erkek cinsel birleşme sırasında yorulmadan ilişkiyi daha uzun sürdürebiliyor.

Oysa formda olmayan, sigara ve alkol kullanan bir erkek cinsel ilişki sırasında çabuk yoruluyor.

Bu nedenle doktorlar erkeklere düzenli egzersiz yapmalarını öneriliyor.

Haberin Devamı

PEKİ NE YAPMALI?

Pilates yaparak, yere yatarak bacakları bisiklet çevirir gibi hareket ettirerek kaslar çalıştırılabilir. Böylece o bölgedeki kaslar güçlenir, o bölgeye giden kan alkışı hızlanır ve cinsel performansın kalitesi artar.

Ön sevişme cinsel ilişkinin en önemli kısmıdır. Bunun için de ortalama 10 dakika civarında bir önsevişme yeterli görülüyor.