Spor "8+1 maçımız var hepsi bir final"

"8+1 maçımız var hepsi bir final"

Paylaş

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, basın mensuplarına Antalya kampını değerlendirdi. “Antalya kampı bizim için faydalı oldu. Buraya geldiğimiz için oyuncular da çok mutlu. Bir hava değişimi yaşadık” ifadelerini kullanan genç hoca, şunları söyledi:

Haberin Devamı

“İlk olarak Hatayspor maçına odaklanıyoruz. Sonrasında Süper Kupa var. 8+1 maçımız var ve hepsi bizim için final. Sadece futbola odaklandık. Dışarısı bizi meşgul ederse bize zarar verir. Gerekli açıklamaları yönetimimiz yapıyor.”

BU ADİL Mİ?

“İstatistik olarak iki takım da en iyi sezonlarını yaşıyor ama sadece biri şampiyon olacak. Çok iyi bir puan ortalaması yakalanmasına rağmen şampiyonluk durumuna göre iki takımdan biri başarılı, diğeri başarısız kabul edilecek. Bunun adil olup olmadığını tartışabiliriz. Fikstürde kendi sahamızda oynayacağımız son maç Fenerbahçe derbisi. Geçen seneye yakın bir fikstür. İki puan öndeyiz. Bu avantajı devam ettirmeye çalışacağız.”

REKORA İKİ KALDI!

Galatasaray’da Icardi, kariyer rekorunu kırmıya hazırlanıyor. Arjantinli forvet, bu sezon 23 gol ve 10 asist ile 33 gole direkt katkı sağladı. Tangocu, 2014-2015 ve 2016-2017 sezonlarında Inter formasıyla bir sezonda 34 gole etki etmişti. Icardi, sezonun geri kalanında iki gole daha katkı verirse kariyerinin en skorer dönemine imza atacak.

Haberin Devamı

İŞ BİRLİĞİ TEMASLARI

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Skoda Auto Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Martin Jahn ile bir araya geldi. Özbek, “Galatasaray bir dünya kulübü, onlar da bir dünya markası. İki büyük markanın bir arada iş birliğinin her iki tarafa da büyük fayda getireceğini söyledim. Bu buluşmamızın o yönde meyve vereceğini düşünüyorum” diye konuştu.

BÜYÜKLÜĞÜ ANLADIM

Carlos Vinicius, Antalya kampında GS TV’ye açıklamalarda bulundu. Brezilyalı yıldız, “Buraya gelmeden önce taraftarların sevgisini hissetmeye başlamıştım. Geldikten sonra bu kulübün ne kadar büyük olduğunu bir kez daha anlamış oldum. Bu sezon en büyük hedefimiz şampiyonluk” dedi. Kasımpaşa attığı gole de değinen sambacı, “O golden sonra o kadar mesaj aldım ki Mitroglou’nun golüne benziyor diye... O golün, Galatasaray’ı şampiyon yapan bir gol olduğunu öğrendim. Umarım benim golüm de öyle olur” şeklinde konuştu.