Spor Ancelotti'den Arda Güler müjdesi

Ancelotti'den Arda Güler müjdesi

Paylaş
Ancelotti'den Arda Güler müjdesi

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, Cadiz ile oynanacak karşılaşma öncesinde basın toplantısı düzenledi. İtalyan teknik direktör, Arda Güler'le ilgili müjdeyi verdi.

Real Madrid, La Liga'nın 34. hafta mücadelesinde yarın Cadiz ile karşılaşacak. Santiago Bernabeu'de oynanacak mücadele saat 17.15'te başlayacak. Kritik maç öncesinde Türk futbolseverlerin gözü Arda Güler'de. Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, karşılaşma öncesinde düzenlediği basın toplantısında 19 yaşındaki yıldız için müjdeyi verdi. İtalyan teknik adam, "Arda Güler yarın maça ilk 11'de başlayacak" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

ŞAMPİYONLUK MAÇI OLABİLİR

Real Madrid, Cadiz maçı öncesinde ligde 84 puanla lider durumda. Barcelona ise 73 puanla ikinci sırada bulunuyor. Eğer Madrid, Cadiz'i mağlup edip Barça ise Girona'yı yenemezse, Real Madrid şampiyonluğunu ilan edecek. Geçtiğimiz günlerde İspanyol basınından Defensa Central'de yer alan habere Carlo Ancelotti'nin, Bayern Münih maçının ardından Arda Güler ile konuştuğu ve genç yıldıza ilk 11 sözü verdiği bildirilmişti. Nihayetinde bu haberler doğru çıktı ve Fenerbahçe'nin eski yıldızı, yarın Santiago Bernabeu'da sahada olacak.

BİR İLK YAŞANACAK

Cadiz maçına ilk 11'de başlaması beklenen Arda Güler, aynı zamanda bir ilki yaşayacak. Yıldız futbolcu, Santiago Bernabeu'da bir La Liga maçına ilk kez ilk 11'de başlayacak. A Millî Takım'ın yıldızı bu sezon Real Madrid formasıyla şu ana kadar tüm kulvarlarda toplamda sekiz maça çıktı. Arda, söz konusu sekiz karşılaşmada rakip filelere iki gol kaydetmeyi başardı.

Haberin Devamı