Spor Aslan'da rota Onyedika

Aslan'da rota Onyedika

Paylaş
Aslan'da rota Onyedika

Belçika basını, Galatasaray’ın Club Brugge forması giyen Nijeryalı ön liberoyla ilgilendiğini yazdı. 22 yaşındaki futbolcu, sürati ve hırslı futboluyla dikkat çekiyor.

Süper Lig’de ezeli rakibi Fenerbahçe’yle kıyasıya şampiyonluk yarışı veren Galatasaray, yeni sezon için transfer çalışmalarına hız verdi. Belçika basını, sarıkırmızılıların Club Brugge forması giyen Nijeryalı Raphael Onyedika’yla ilgilendiğini yazdı. 22 yaşındaki Onyedika, ön libero mevkisinde forma giyiyor.

Haberin Devamı

Stoper ve merkez orta sahada da görev yapabilen Nijeryalı futbolcu, sürati ve hırsıyla dikkat çekiyor. Sözleşmesi 2027’de sona erecek olan Onyedika’yla temaslara başlayan Galatasaray yönetiminin sezon sonunda resmi teklifte bulunacağı öğrenildi. Piyasa değeri 8 milyon euro olan genç orta saha, 38 maça çıktı ve 1 gol kaydetti.

2022’DEKİ DEĞERİ 10 MİLYON EURO

Club Brugge, Onyedika’yı 2022 yılında FC Midtjylland’dan 10 milyon euro bonservis bedeliyle kadrosuna katmıştı. Club Brugge forması ile 78 maçta forma giyen genç oyuncu, 1 gol attı ve iki asist yaptı.

ORTA SAHAYA JENS CAJUSTE

Galatasaray için bir transfer iddiası da İtalya’dan geldi. Sezon sonunda Tanguy Ndombele ile Sergio Oliveira’yla yolları ayıracak olan sarıkırmızılıların Napoli’den 24 yaşındaki orta saha Jens Cajuste’yle ilgilendiği belirtildi. İtalyan basını, sezon başında Reims’ten 12 milyon euro karşılığında transfer edilen ABD asıllı İsveçli orta sahanın bir başka kulübe kiralanabileceğini yazdı.

Haberin Devamı