Spor Avrupa'nın zirvesinde

Avrupa'nın zirvesinde

Paylaş
Avrupa'nın zirvesinde

Fernando Muslera, yıllara meydan okuyor. Galatasaray’da 13. sezonunu yaşayan Uruguaylı kaleci, kariyerinin en iyi dönemini geçiriyor. Ligde 25 maçta kaleyi koruyan Nando, sadece 14 gol yedi. 0.56 ortalama yakalayan tecrübeli file bekçisi, önceki sezonlara göre en iyi performansını sergiledi.

Muslera bu formuyla Avrupa’nın önde gelen liglerinde maç başına en az gol yiyen 3 isimden biri oldu. Yıldız kaleci, en az 20 maç oynayan isimler baz alındığında PSV’den Walter Benitez ve Inter’den Yann Sommer ile birlikte ilk üç sırayı paylaştı.

Haberin Devamı

Ligde son üç maçta rakip forvetlere gol şansı tanımayan Muslera, 25 maçın 13’ünde kalesini gole kapadı.

SANCHEZ MANŞETLERDE

Ankaragücü deplasmanında gol sevinci yaşayan Sanchez, ülkesi Kolombiya’da manşetleri süsledi. Infobae, 27 yaşındaki stoper için “9 numara gibi oynadı” dedi. Winsport, Sanchez’in ‘aslanlara özgü bir açlıkla’ hücuma dahil olduğunu vurguladı. Futbolred ise “Sanchez, forvet gibi gol attı” yorumunu yaptı.

DÜDÜK TAYLOR’DA

Galatasaray’ın yarın Sparta Prag ile oynayacağı Avrupa Ligi son 16 turu Play-Off rövanş maçını Anthony Taylor’ın yöneteceği açıklandı. Tecrübeli İngiliz hakem, bu sezon Avrupa Ligi finalini yönetmişti. Taylor’ın yardımcıları, Gary Baswick ve Adam Nunn olacak.