Spor Aynı armayla yeni kupalara

Aynı armayla yeni kupalara

Paylaş
Aynı armayla yeni kupalara

Galatasaray formasını 1 yıl daha giyecek olan Fernando Muslera, hem Süper Lig zaferini 7. kez yaşamak hem de en çok kupa kazanan yabancı futbolcu olma rekorunu geliştirmeyi hedefliyor.

Milli ara öncesi kalıp kalmayacağı konusundaki belirsizlikler nedeniyle akıllarda soru işareti bırakan Galatasaray’ın yıldız eldiveni Fernando Muslera, yeni zaferlere hazır. Başkan Dursun Özbek ile 1 yıllık yeni mukavele konusunda anlaşmaya varan Uruguaylı eldiven, sarı-kırmızılı formayla yaşadığı şampiyonluklara bir yenisini daha eklemeyi hedefliyor. Takım arkadaşlarıyla Antalya Takım arkadaşlarıyla Antalya kampında toplantılar yapan Nando, “Hep birlikte gücümüzü sahaya yansıtıp bu sezonu şampiyonlukla tamamlayalım” ifadelerini kullandı. Muslera için bu sezonki lig şampiyonluğu büyük öneme sahip. 13 yıllık Galatasaray kariyerinde 6 lig şampiyonluğu bulunan Uruguaylı eldiven, hedefine ulaşırsa 7. kez Süper Lig kupası kaldıran kaleci olacak. 15 kupa sevinci yaşayan ve Süper Lig’de en çok kupa kazanan yabancı futbolcu olan Muslera, sezonu kupayla tamamlaması halinde ise müthiş rekorunu geliştirip 14 kupalı Hagi’yle farkı açacak.

Haberin Devamı

FLORYA’DA BAHAR HAVASI

Antalya kampının ardından İstanbul’a dönen Galatasaray, Hatayspor maçı hazırlıklarına Florya’da devam etti. Teknik direktör Okan Buruk’un yönetiminde çalışan sarı-kırmızılı futbolcuların bir hayli moralli olduğu gözlendi.

KAHRAMANMARAŞ’A GALATASARAY ELİ

Sarı-kırmızılıların başkanı Dursun Özbek ve yöneticiler, Kahramanmaraş’ta depremzede vatandaşlarla iftar programında bir araya geldi. Özbek ve ekibi deprem bölgesinde inşa edilen ve Ramazan ayı boyunca iftar verilen konteyner kentinde “Bu destek hiç bitmeyecek” sloganıyla bulundu. Özbek, “Bu acıyı unutmaları için her türlü desteği vereceğiz” dedi. İkinci başkan Metin Öztürk ise “Galatasaray’ın eli hep burda” ifadesini kullandı.

Haberin Devamı

OKAN BURUK’LA KARDEŞ GİBİYİZ

Eyüpspor’un Teknik Direktörü Arda Turan, Marca’ya konuştu. Altyapısından yetiştiği Galatasaray’la gelecek sezon karşılaşma ihtimaline karşı konuşan Arda, “Galatasaray’da doğup büyüdüm, Galatasaray kültürü bana çalıştığın her yerde en iyisini yapmayı öğretti. Okan Buruk hoca benim için bir kardeş gibidir” dedi.

TEK HAYALİM ŞAMPİYONLUK

Galatasaray’ın Brezilyalı futbolcusu Tete, kulübün resmi sosyal medya hesabı üzerinden taraftarlarla gerçekleştirdiği söyleyişe katıldı. Bir hayran tarafından yöneltilen “En büyük hayalin ne?” sorusuna Tete, “Şu anda en büyük hayalim Galatasaray ile şampiyon olmak” şeklinde yanıt verdi. 24 yaşındaki oyuncu, bu sezon forma giydiği 39 maçta 3 gol attı.

TRANSFERİ DÜŞÜNMEYİN

Galatasaray’ın hocası Okan Buruk, oyuncularını şampiyonluk için motive etmeye çalışıyor. Nelsson ve Barış Alper Yılmaz’a Avrupa’dan birçok kulübün talip olması üzerine Buruk, oyuncularından tamamen hedeflenen 3 kupaya konsantre olmalarını istedi. Çok kritik bir viraja girdiklerini belirten başarılı hocanın, “Transfer dedikodularını aklınıza getirmeyin Galatasaray için mücadele edelim” dediği öğrenildi.