Spor Bacağı böyle kırıldı!

Bacağı böyle kırıldı!

Paylaş
Bacağı böyle kırıldı!

Kafes dövüşçüsü Anderson Silva'nın bacağı dün akşam çıktığı maçta feci şekilde kırıldı. Bu akşam Fenerbahçe'nin ilk golünü kaydeden Cristian Baroni de Silvayı unutmadı

Nazlı Erdol - posta.com.tr

Haberin Devamı

"Spiderman" lakaplı kafes dövüşçüsü Anderson Silva, dün akşam rakibi Chris Weidman ile karşılaştı. 38 yaşındaki Silva'nın bacağı, Chris Weidman'a attı tekme sırasında yediği blok nedeniyle kırıldı. Las Vegas'ta oynanan maçın izleyicileri gördükleri manzara karşısında gözlerine inanamadılar.

Silva'nın iyileşmesinin 6 aydan uzun sürebileceği konuşuluyor.

BARONI ONU UNUTMADI

Bu akşam oynanan Fenerbahçe-Kayserispor maçının akılda kalan görüntülerinden biri de, Cristian Baroni'nin golünü attıktan sonra taktığı maskeydi. Brezilyalı oyuncu, penaltı atışını gole çevirdikten sonra tribünlere doğru koşup şortundan bir maske çıkarmıştı. Kafasına geçirdiği 'örümcek adam' maskesiyle poz veren Brezilyalı, golün sevincini takım arkadaşlarıyla yaşamıştı.

Haberin Devamı

Baroni'nin yaptığı bu şovun altında yatan nedense maçtan sonra ortaya çıktı. Brezilyalı oyuncu, Lig TV'ye verdiği röportajda, maskeyi, "Spiderman" lakaplı kafes dövüşçüsü Anderson Silva için taktığını açıkladı ve sporcunun bir an önce sağlığına kavuşmasını dilediğini söyledi.