Basketbol Sertaç Şanlı Fenerbahçe Beko'da
Paylaş
Sertaç Şanlı Fenerbahçe Beko'da

Fenerbahçe Beko, Sertaç Şanlı transferini resmen açıkladı. Barcelona'dan transfer edilen oyuncu daha önce Anadolu Efes forması giymişti.

 

Geçtiğimiz sezon THY Euroleague'e çeyrek finalde, Türkiye Basketbol Ligi'nde şampiyonluğa ise yarı finalde veda eden Fenerbahçe Beko gelecek sezon için iddialı bir kadro kurma çalışmalarına devam ediyor.
Sarı - lacivertliler Yam Madar'ın ardından Sertaç Şanlı'nın transferini de resmen duyurdu. İşte Fenerbahçe'den yapılan açıklama;

Haberin Devamı

Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımımız, son olarak Barcelona forması giyen ve ülke basketbolumuzun en değerli uzun oyuncularından biri olan Sertaç Şanlı (2.12, 1991) ile iki yıllık anlaşmaya vardı.

31 yaşındaki oyuncu 2021'de Anadolu Efes'ten ayrılarak Barcelona'ya transfer olmuştu. İspanya'da geçen iki yılın ardından Fenerbahçe Beko formasıyla Türkiye'ye geri döndü.

Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımı'nın yeni oyuncusu Sertaç Şanlı, "Şampiyonluklar yaşamak hedefiyle yeri her zaman zirve olan Fenerbahçe Beko forması giyecek olmanın mutluluğunu yaşıyorum" dedi.