Dünya Zirveden en dibe! Sokakta dilenirken görüntülendi

Zirveden en dibe! Sokakta dilenirken görüntülendi

Paylaş
Zirveden en dibe! Sokakta dilenirken görüntülendi

9 yıllık NBA kariyerinde 16 milyon dolar kazanan eski basketbolcu Delonte West, sokakta dilenirken görüntülendi. Bir dönem LeBron James gibi oyuncularla aynı takımda oynayan Delonte West, geçmişte uyuşturucu ile mücadele etmiş ve bipolar bozukluk yaşadığını açıklamıştı.

2004-2012 yılları arasında Amerikan basketbol ligi NBA’de çeşitli takımlarda forma giyen Delonte West (38), 9 yıllık kariyerinde 16 milyon dolar (276.3 milyon lira) kazanmıştı. Fakat hem uyuşturucu bağımlısı olan hem de bipolar bozukluk (hastanın çok mutluyken bir anda karamsar olmasına ya da tam tersine yol açan iki uçlu ruhsal bozukluk) yaşayan oyuncu, kariyerini sadece 28 yaşındayken sonlandırmak zorunda kalmıştı.

Haberin Devamı

TEDAVİDEN KAÇMIŞTI

Cleveland Cavaliers takımında LeBron James ile, Boston Celtics’te Shaquille O’Neil ile takım arkadaşı olan Delonte West geçtiğimiz günlerde Virginia’da sokakta dilenirken görüntülendi. Delonte West en son Mark Cuban’ın sahibi olduğu Dallas Mavericks takımında oynamıştı.

Delonte West 2020’de yine dilencilik yaparken görüntülenmişti. Mark Cuban, basketçiyi 3 kez rehabilitasyona yatırmış ancak Delonte West her seferinde tedaviyi tamamlamadan klinikten ayrılmıştı.

POLİSE DIRENMİŞTİ

Delonte West 19 Ekim’de Florida’da sarhoşken polise direndiği gerekçesiyle gözaltına alınmıştı. Bu sırada çekilen görüntülerde takım arkadaşı LeBron James’ten daha iyi bir basketçi, İsa Mesih ve ABD Başkanı olduğunu iddia ediyordu.

Haberin Devamı

2009’da üzerinde 3 silahla yakalanan Delonte West, denetimli serbestlik ve toplum hizmeti cezası almış, psikolojik danışmanlık almasına karar verilmişti.