Spor Beşiktaş'ta forvet harekatı

Beşiktaş'ta forvet harekatı

Paylaş
Beşiktaş'ta forvet harekatı

Cenk Tosun ve Aboubakar ile yolların ayırmayı planlayan Beşiktaş yönetimi, golcü takviyesi için rotayı Almanya’ya çevirdi. Siyah-beyazlılar, adı daha önce de gündeme gelen Deniz Undav için yeniden harekete geçme kararı aldı.

Beşiktaş yönetimi, yeni sezon kadro planlaması için çalışmalarını sürdürüyor. Cenk Tosun ve Aboubakar ile yolları ayırmaya hazırlanan siyah-beyazlılar, transferde önceliği forvet hattına verdi. Kartal, santrfor transferi için rotayı Almanya’ya çevirdi. Beşiktaş’ın, adı daha önce de gündeme gelen Deniz Undav için yeniden harekete geçeceği öğrenildi.

Haberin Devamı

Bonservisi Brighton’da olan ve Stuttgart’ta kiralık olarak forma giyen Türk asıllı Alman futbolcu, bu sezon 24 maçta 15 gol-8 asistle oynadı. Yönetim, 27 yaşındaki yıldız oyuncu için Brighton’a satın alma opsiyonuyla kiralama teklifinde bulunacak. Bu sezon müthiş bir performans gösteren Deniz’in güncel piyasa değeri 22 milyon euro olarak gösteriliyor.

NECİP’LE 2 YIL DAHA

Siyah-beyazlılar, iç transferde de hareketli bir döneme hazırlanıyor. Yönetim, kaptan Necip’le önümüzdeki günlerde masaya oturacak. Beşiktaş, bir yıl daha sözleşmesi bulunan tecrübeli futbolcu ile 2027’ye kadar kontrat uzatmayı planlıyor. Necip, bu sezon siyah-beyazlı forma ile 34 maça çıkarken 1 asist yaptı.