Spor Çare Alexis Sanchez

Çare Alexis Sanchez

Paylaş
Çare Alexis Sanchez

Trabzonspor’un yeni sezonda dünyaca ünlü yıldız Alexis Sanchez’i transfer etmeye çalıştığı ortaya çıktı.

Şili basınında yer alan habere göre Sanchez’in menaeri Fernando Felicevich’in bordo-mavili yöneticilerle görüştüğü belirtildi. Daha önce Türkiye’ye Gary Medel ve Pulgar gibi isimleri getiren Felicevich’in 35 yaşındaki Sanchez’i de Trabzonspor’a getirebileceği ifade edildi. Haberde, “Türk kulüpleri birkaç yıldır Alexis Sanchez’in izinden gidiyor. Ancak bu kez Süper Lig’e ulaşmaya her zamankinden daha yakın” ifadeleri dikkat çekti. Bu haber Trabzonsporlu taraftarları heyecanlandırırken “Çare Alexis” yorumları yapıldı.

Haberin Devamı

UMUT BOZOK’A TEPKİ

Sivasspor maçında kulübede yaptığı el hareketiyle tepki çeken ve oyuna girdikten sonra hiçbir katkı vermeyen Umut Bozok, taraftarların hedefinde. Seyircisiz oynanan maçın ardından bir taraftar, takım otobüsüne giderek Umut’a “Git Galatasaray’da oyna, aldığın para haram olsun” şeklinde bağırdı

MEHMET CAN YOLCU

Fırtına’nın Schalke’den kiraladığı genç bek Mehmet Can’a yol göründü. Yönetim, Meunier’in gelişiyle forma yüzü görmeyen Mehmet Can’ın bonservisi alınması için herhangi bir girişimde bulunmayacak.