Spor Dursun Özbek: Hepsini yeneceğiz

Dursun Özbek: Hepsini yeneceğiz

Paylaş
Dursun Özbek: Hepsini yeneceğiz

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, “Saha dışına çekilmek isteniyoruz, buna izin vermeyeceğiz. Sahadaki ligde 8, Süper Kupa’da 1 olmak üzere 9 maçın tamamını kazanacağız” diye konuştu.

Galatasaray’da başkan Dursun Özbek katıldığı iftarlarda en çok, “Süper Kupa maçı ne olacak, ligde şampiyon olacak mıyız” sorularına muhatap oluyor. Başkan Dursun Özbek hemen her yerde aynı cevabı veriyor: “Şampiyonluğa kenetlendik. Teknik direktörümüz Okan Buruk ve futbolcularımız çifte kupaya olan inancını her fırsatta dile getiriyor. Ligde 8, Süper Kupa’da da bir olmak üzere oynayacağımız 9 maçı da kazanarak tartışmaya fırsat vermeden haklı ve muhteşem bir sezon yaşayacağız.”

Haberin Devamı

PROVOKASYON KORKUSU

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç için, “Bel altına vuruyor” diye ifade kullanan başkan Dursun Özbek şunları söyledi: “Saha dışına çekilmek isteniyoruz. Bilinçli yapıyorlar. Buna izin vermeyeceğiz. Sessiz de kalmayacağız. Konsantrasyonumuzun bozulmasına da izin vermeyeceğiz. Futbolcuları da her fırsatta uyarıyoruz, provokasyona gelmemeleri gerektiğini söylüyoruz. Zaten oyuncularımızın hepsi karakterli insanlar. Tecrübeli isimler de gençlere bu yönde uyarılar yapıyorlar.”

ABDÜLKERİM 11’E DÖNÜYOR

Galatasaray’da salı günkü Hatay maçının kadrosu şekilleniyor. Sakatlığı geçen Abdülkerim ilk 11’de yerini alacak. Abdülkerim’in partneri Nelsson olacak. Sarı kırmızılılar, ligde tek mağlubiyeti yaşadığı rakibini bu kez mağlup ederek rövanşı almak, şampiyonluğa bir adım daha yaklaşmak istiyor. Hakim Ziyech de ilk 11’i zorlayan isimlerden biri olarak dikkat çekiyor.

Haberin Devamı

HER ZAFER AYRI REKOR

Galatasaray tarihine damga vuran Okan Buruk, 50 galibiyete en hızlı ulaşan teknik direktör olmuştu. Okan Buruk, 2 Nisan’da Hatay maçını kazanması halinde bir başka rekor daha kıracak. Evde üst üste 18 galibiyete ulaşan Buruk’un yeni hedefi Hatay zaferi ile 19’a ulaşıp Mircea Lucescu’yu da geçmek. Rumen hoca, Galatasaray’ın başında 2001-2002 arasında iç sahada 18 maçlık bir seri yakalamıştı.

ORGANİZE İŞLER

Başkan Dursun Özbek gibi teknik direktör Okan Buruk da her fırsatta oyuncularını uyarıyor. Tecrübeli teknik adam, “Sahaya odaklanalım. Başkan, ben ve kulüp dışında ilerideki günlerde bireysel olarak sizleri de hedef gösterecekler. Kesinlikle bunlardan etkilenmeyin. Organize bir yapıyla karşı karşıyayız. Saha içinde hem çok konsantre hem de dikkatli olmak zorundasınız” uyarısında bulundu.

SEÇİM ZAMANI DEĞİL

Başkan Dursun Özbek’e şampiyonluk ve kupa dışında en çok soru seçim konusunda geliyor. Başkan Özbek, “Mayıs sonunda seçim var. Ancak şu anda seçimi konuşmanın zamanı değil. Zamanı geldiğinde bu şerefli görevi elbette biri devralacak. Gelişmelere göre biz de açıklama yaparız” ifadesini kullandı.

Haberin Devamı