Spor Ediz'in babası sinir krizi geçirdi

Ediz'in babası sinir krizi geçirdi

Paylaş
Ediz'in babası sinir krizi geçirdi

Genç yaşta kalbine yenilen Eskişehirspor futbolcularından Ediz Bahtiyaroğlu'nun tesislerde düzenlenen cenaze töreninde babası İsmail Bahtiyaroğlu ve takım arkadaşı Hürriyet Güçer, fenalık geçirdi

Geçirdiği kalp krizi sonucunda 26 yaşında hayatını kaybeden Eskişehirsporlu Ediz Bahtiyaroğlu’nun cenazesi tesislere getirilerek tören düzenlendi. Genç yaştaki oğlunu kaybeden acılı baba İsmail Bahtiyaroğlu, törende sinir krizleri geçirdi.

ESKİŞEHİR'DE TÖREN YAPILDI
Bahtiyaroğlu'nun Türk bayrağı ve Eskişehirspor bayrağına sarılı tabutu, tören için hazırlanan alana konuldu.

Törene, Bahtiyaroğlu'nun babası İsmail ve ağabeyi Engin Bahtiyaroğlu, Eskişehir Vali Yardımcısı Aydın Tetikoğlu, Eskişehispor Kulübü Başkanı Halil Ünal, 1. Hava Kuvveti Kurmay Başkanı Tuğgeneral Şaban Umut, Eskişehirspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Eskişehir Emniyet Müdür Vekili Mustafa Bayram, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hüseyin Aksoy, Eskişehirspor yönetim kurulu üyeleri, futbolcular ve taraftarlar katıldı.

Haberin Devamı

>> OTOPSİ RAPORU AÇIKLANDI

Eskişehirspor Kulübü Başkanı Halil Ünal, törendeki konuşmasında, Eskişehirspor camiası ve Türk halkına başsağlığı diledi. Ediz'in kendileri için çok özel bir futbolcu olduğunu belirten Ünal, “Bahtiyaroğlu'nun tarifi, bir futbol kulübü başkanının bir futbolcuyu tarif edemeyeceğinin üstündeydi. Ediz'in düzgünlüğü, dürüstlüğü, çalışkanlığı, iyi niyeti... Ediz, adeta bir iyilik meleğiydi” dedi.


“EDİZ'İ HER YIL ANACAĞIZ”
Ünal, Ediz Bahtiyaroğlu'ndan kimseye kötülük gelmediğini anlatarak, şöyle devam etti: “Türk futbolu adına çok değerli, pırıl pırıl genç bir kardeşimizi maalesef kalp krizi neticesiyle kaybettik. Ediz'i yetiştiren ailesine, ona emek veren hocalarına ne kadar teşekkür etsem azdır. Ediz, Eskişehirspor camiası adına ölmedi. Her zaman bizim kalbimizde yaşayacak. Ediz her yıl kulübümüzce anılacak. Fakat bu Eskişehirspor'un kaderinde midir? Rahmetli Sinan'ı da (Sinan Alaağaç) biz böyle kaybettik. Şimdi Ediz... Rabbim'e dua ediyorum, inşallah bu son olsun. Hepimizin başı sağ olsun.”

“TÜRK FUTBOLU EFENDİ BİR SPORCUYU KAYBETTİ”
Eskişehirspor İdari Asbaşkanı Ekrem Birsen de, gazetecilere yaptığı açıklamada, Eskişehirspor camiasının acı bir gün yaşadığını ifade ederek, şunları kaydetti:
“Gerçekten efendiliğiyle, dürüstlüğüyle, çalışkanlığıyla, bize simge olmuş bir futbolcumuz, Ediz Bahtiyaroğlu'nu kaybettik. Ediz Bahtiyoroğlu, çalışkan, dürüst ve sevecenliğiyle tüm arkadaşlarına örnek bir sporcuydu. Arkadaşları, hocası ve yönetim tarafından çok sevilen bir futbolcuydu. Türk futbolu, bugün efendi bir sporcuyu kaybetti. Allah bu acıları tekrar yaşatmasın.”

Futbolculardan Servet Çetin de, Ediz Bahtiyaroğlu'nu kaybetmenin üzüntüsünü yaşadıklarını dile getirdi.

Konuşmaların ardından Bahtiyaroğlu için cenaze namazı kılındı. Namazın ardından cenazenin, Bursa'ya götürülmek üzere araca konulduğu sırada, baba İsmail Bahtiyaroğlu ile Ediz'in takım arkadaşı Hürriyet Gücer, fenalık geçirdi. Bahtiyaroğlu ve Gücer'i sağlık ekipleri sakinleştirmeye çalıştı.
BURSA’DA TOPRAĞA VERİLDİ

Eskişehir’de evinde yaşama veda eden futbolcu Edis Bahtiyaroğlu’nun cenazesi, Eskişehir’de yapılan törenden sonra Bursa’ya getirildi. Talihsiz futbolcunun cenazesi Merkez Yıldırım İlçesi’ne bağlı Mollaarap Mahallesi’ndeki evine getirildi. Cenazeyi gören Ediz Bahtiyaroğlu’nun annesi Ayten, babası İsmail, ablası Ebru ve ağabeyi İsmail Bahtiyaroğlu sinir krizi geçirdi.

Gözyaşlarının sel olduğu cenazesine Ediz Bahtiyaroğlu’nun Bursaspor altyapısında oynarken takım arkadaşı olan Gaziantepsporlu milli futbolcu Serdar Kurtuluş da katıldı. Cenaze daha sonra Ulucami’ye götürüldü.

Bursaspor altyapısından yetişen ve genç yaşta yaşamını yitiren Ediz Bahtiyaroğlu için Bursa Ulucami’de düzenlenen törene Eskişehirspor Başkanı Halil Ünal, Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Fenerbahçeli futbolcular Orhan Şam ve Özer Hurmacı, Eskişehirsporlu futbolcular, Ziya Doğan, Ahmet Gökçek, Ersun Yanal, Bursaspor yönetim kurulu üyeleri, Bursaspor eski futbolcularından altyapı sorumlusu Adnan Örnek, genç futbolcunun ailesi, yakınları ve çok sayıda seveni katıldı.

Ediz Bahtiyaroğlu’nun takım ve ev arkadaşı Hürriyet, talihsiz futbolcunun fotoğrafına sarılarak gözyaşı döktü. Hürriyet’i Eskişehirspor Kulübü Başkanı Halil Ünal güçlükle sakinleştirdi.

Taraftarlar cenaze töreni sırasında ’Transferin son gününde Es-Es’ten cennete’ yazılı pankart açtı.

Ediz Bahtiyaroğlu’nun cenazesi Ulucami’de ikindide kılınan cenaze namazı ardından Mollaarap Mahallesi’ndeki Sarıkaya Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Haberin Devamı