Spor En kötü sezona 1 yenilgi kaldı

En kötü sezona 1 yenilgi kaldı

Paylaş
En kötü sezona 1 yenilgi kaldı

Bu sezon ligde 30 maçın 12’sini kaybeden Beşiktaş, bir yenilgi daha alırsa tarihinde en çok mağlup olduğu sezon rekorunu kıracak.

Beşiktaş’ta Dolmabahçe’de Antalyaspor yenilgisi ile kötü gidiş sürdü. Siyah-beyazlı ekip ligde 30 maç sonunda 12 mağlubiyet aldı, 4 beraberlik ile 44 puan kaybetti. Beşiktaş kalan 8 maçta bir yenilgi daha alırsa lig tarihinde en çok mağlup olduğu sezon rekorunu kıracak. Kartal, 1997-1998 sezonunda 34 maçlık maraton sonunda 12 yenilgi, 9 beraberlik ile 54 puan kaybetmiş, ligi 6. sırada tamamlamıştı.

Haberin Devamı

TEK HEDEF KUPA

Beşiktaş kalan 8 karşılaşmada deplasmanda Başakşehir, Fenerbahçe, Alanya ve Kasımpaşa, evde ise Samsun, Ankaragücü, Çaykur Rize ve Hatay ile karşılaşacak. Antalya yenilgisine rağmen ligde ilk 4 umudunu sürdüren Beşiktaş’ta asıl hedef ise Ziraat Türkiye Kupası’nda şampiyonluk. Beşiktaş kupa yarı finalinde Ankaragücü, elemesi halinde Trabzon- Karagümrük galibi ile finalde karşılaşacak.

DERBİ VE ANTALYA EN İYİ MAÇLARIMIZ

Beşiktaş camiası son 3 maçtır alınan yenilgilere isyan ederken, teknik direktör Fernando Santos, “İstifa etmeyeceğim. Sonuçlar kötü ama bence Galatasaray ve Antalya maçları geldiğimiz günden beri oynadığımız en iyileri diyebilirim” sözleri büyük tepki gördü.