Spor Fenerbahçe Union Saint-Gilloise maçı ne zaman, saat kaçta? Fenerbahçe UEFA Avrupa Konferans Ligi maçı hangi kanalda?

Fenerbahçe Union Saint-Gilloise maçı ne zaman, saat kaçta? Fenerbahçe UEFA Avrupa Konferans Ligi maçı hangi kanalda?

Paylaş
Fenerbahçe Union Saint-Gilloise maçı ne zaman, saat kaçta? Fenerbahçe UEFA Avrupa Konferans Ligi maçı hangi kanalda?

Fenerbahçe-Union Saint-Gilloise maçı için geri sayım başladı. UEFA Avrupa Konferans Ligi son 16 turunun ilk karşılaşmasını deplasmanda oynayacak olan Fenerbahçe, İstanbul’da oynanacak maç öncesi avantajlı bir skor elde etmenin planını yapıyor. Belçikalı Union Saint-Gilloise ise ev sahibi olmanın avantajını kullanmak istiyor. Milyonlarca futbol sever ise maç öncesi “Fenerbahçe-Union Saint-Gilloise maçı ne zaman, saat kaçta?” “Fenerbahçe UEFA Avrupa Konferans Ligi maçı hangi kanalda?” araştırması yapıyor…

UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde mücadele eden temsilcimiz Fenerbahçe, son 16 turunun ilk maçına çıkacak. Union Saint-Gilloise’in ev sahipliği yapacağı karşılaşma için Teknik direktör İsmail Kartal sahaya süreceği ilk 11’i şekillendirirken, sarı lacivertli taraftarlar da maçın yayın bilgilerini araştırmaya başladı…

Haberin Devamı

FENERBAHÇE-UNİON SAİNT-GİLLOİSE MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Fenerbahçe-Union Saint-Gilloise maçı 7 Mart 2024 Perşembe akşamı Türkiye saati ile 23.00’te başlayacak.

RSC Anderlecht Stadı'nda (Lotto Park) oynanacak müsabakayı Portekiz Futbol Federasyonundan hakem Joao Pinheiro yönetecek. Pinheiro'nun yardımcılıklarını Bruno Jesus ve Luciano Maia yapacak.

FENERBAHÇE UEFA AVRUPA KONFERANS LİGİ MAÇI HANGİ KANALDA?

Fenerbahçe UEFA Avrupa Konferans Ligi son 16 turundaki Union Saint-Gilloise maçı EXXEN'den canlı olarak yayınlanacak.

FENERBAHÇE’NİN MUHTEMEL 11’İ

Livakovic, Osayi, Çağlar, Djiku, Ferdi, Krunic, Fred, Cengiz, Szymanski, Tadic, Batshuayi

FENERBAHÇE'NİN 23 KİŞİLİK KAMP KADROSU ŞÖYLE:

Dominik Livakovic, İrfan Can Eğribayat, Furkan Onur Akyüz, Bright Osayi-Samuel, Çağlar Söyüncü, Leonardo Bonucci, Alexander Djiku, Jayden Oosterwolde, Ahmet Necat Aydın, Muhammet İmre, Ferdi Kadıoğlu, Rade Krunic, İsmail Yüksek, Fred Santos, Miha Zajc, Mert Hakan Yandaş, Sebastian Szymanski, Ryan Kent, Cengiz Ünder, Dusan Tadic, Edin Dzeko, Michy Batshuayi ve Çağrı Fedai.

Haberin Devamı

RÖVANŞ MAÇI NE ZAMAN?

UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde H Grubu'nu lider tamamlayarak direkt son 16 turuna katılmaya hak kazanan sarı-lacivertliler, Belçika’da oynayacağı ilk maçının ardından Union Saint-Gilloise ile rövanş maçına 14 Mart Perşembe günü Ülker Stadı'nda çıkacak.