Spor Fenerbahçe'de İsmail Kartal'ın istediği orta saha için görüşmeler yeniden başlıyor!

Fenerbahçe'de İsmail Kartal'ın istediği orta saha için görüşmeler yeniden başlıyor!

Paylaş
Fenerbahçe'de İsmail Kartal'ın istediği orta saha için görüşmeler yeniden başlıyor!

Fenerbahçe'de gözler Twente ve Ankaragücü maçlarına çevrildi. Sarı-lacivertliler, iki maçı da kayıpsız atlatıp milli araya moralli girmek istiyor. Fenerbahçe'de transferde de sıcak gelişmeler yaşanıyor. Teknik direktör İsmail Kartal'ın ısrarla istediği yıldız oyuncu için görüşmeler yeniden başlıyor.

2023-2024 sezonuna fırtına gibi giren Fenerbahçe, İsmail Kartal yönetiminde çıktığı 7 karşılaşmadan da galibiyetle ayrıldı. Sarı-lacivertlilerde gözler Twente ve Ankaragücü ile oynanacak karşılaşmalara çevrildi. Fenerbahçe'de hedef iki maçı da kazanarak milli araya moralli girmek.

Haberin Devamı

Fenerbahçe'de transferde de sıcak gelişmeler yaşanıyor. Teknik direktör İsmail Kartal'ın ısrarla istediği orta saha oyuncusu için görüşmeler yeniden başlıyor. İşte Fenerbahçe'deki son gelişmeler ve transferin ayrıntıları...

FRED: ŞAMPİYONLUĞA İNANIYORUZ

Fenerbahçe’nin yıldızı Fred, transfer sürecinden Fenerbahçe günlerine, takımın durumundan şampiyonluk hedeflerine birçok konuya değindi.

Tecrübeli futbolcunun açıklamalarından satırbaşları şöyle:

  • Fenerbahçe büyük bir kulüp. Başka Türk takımlarının ve İngiltere’den bazı takımların da ilgisi vardı. Fenerbahçe bana projesini anlattı. Projeler, hedefler hoşuma gitti. Taraftar da gelme sebeplerimden biriydi. Çok mutluyum Fenerbahçe’ye geldiğim için.
  • Samsun maçında attığım gol iptal edildi, ama güzeldi. O gol sayılsaydı benim için harika bir başlangıç olurdu. Ancak, önemli olan benim gol atmam değil, takımın kazanması. 90 dakika oynamak istememe rağmen mümkün değildi. Yavaş yavaş ritmimi bulacağım.

‘TAKIM KAZANSIN’

  • Hollanda ekibi Twente karşısında ikinci maç, ilk karşılaşma gibi kolay olmayacak. Onlar eksik kaldıktan sonra daha rahat oynamıştık. Bu yüzden rövanş daha zor olacak. Turu geçip UEFA Konferans Ligi’nde önce gruplara kalmak, ardından da kupayı kazanmak istiyoruz. Fenerbahçe için farklı bir hedef söz konusu olamaz.
  • Ben gol atarsam ‘Samba’ çalsın isterim ama benim için önemli olan şey, çalan müzik değil takımın sahadan galibiyetle ayrılması. Uzun yıllardır Fenerbahçe şampiyon olamıyor, bunun öneminin farkındayız. Hepimizin kazanma hırsı var, aynı hedef için savaşıyoruz, çok çalışıyoruz. Camia olarak birlik içinde şampiyonluğa inanıyoruz.
  • Livakovic çok iyi bir kaleci. Takımımıza yardım etmeye geldi. Hepimiz takıma sağlamak için çalışıyoruz. Hepimiz aynı gemideyiz. Bu takım tarih yazabilecek kapasitede. Altay da çok iyi bir kaleciydi. Zaten ne kadar iyi olduğu gitti takımdan da anlaşılıyor.


3. TÜRK İÇİN BÜYÜK REKABET

Milliyet'ten Senad Ok'un haberine göre, Ferdi Kadıoğlu hafta sonu Ankaragücü ile oynanacak maçta sakatlığı nedeniyle görev yapamayacak, bu yüzden İsmail Kartal kadroda zorunlu olarak revizyona gidecek. Altay’ın gidişinin ardından Livakovic’in kadro girmesiyle Türk oyuncu seçeneği kalede yapılamayacak.

Haberin Devamı

İsmail Yüksek ve Cengiz Ünder’in ilk 11’deki yerinin garanti olduğu öğrenilirken, 3. Türk için büyük bir rekabet yaşandığı ortaya çıktı. Diğer yerli futbolcuların sahaya çıkmak için idmanlarda yüksek tempoda çalıştığı öğrenildi.

TWENTE HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR

Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi play-off turu rövanş maçında 31 Ağustos Perşembe akşamı deplasmanda Twente ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Teknik Direktör İsmail Kartal yönetiminde Can Bartu Tesisleri’nde yapılan idman; koşu ve ısınma hareketleriyle başladı. Dar alanda yapılan pas çalışmalarının ardından futbolcular antrenmanı taktiksel ve bireysel çalışmalarla tamamlandı. Sarı-lacivertliler bugün yapacağı çalışmayla hazırlıklarına devam edecek.

KRUNIC İÇİN GÖRÜŞMELER YENİDEN BAŞLAYACAK

Livakovic transferinde de mutlu sona ulaşan Fenerbahçe’de artık tüm gözler yeni gelecek 6 numaraya çevrildi. Tabii ki Teknik Direktör İsmail Kartal’ın raporu doğrultusunda yönetimin ilk hedefi Rade Krunic’di.

Ancak Milan Teknik Direktörü Stefano Pioli, tecrübeli oyuncunun takımda kalacağını açıkladı. Bu gelişme üzerine sarı-lacivertli idareciler diğer alternatiflere yönelirken, Krunic’ten de ümidi kesmediği öğrenildi.

Kartal’ın isteği doğrultusunda yönetim, Krunic için Milanlı idareciler ile bir kez daha masaya oturacak ve son teklifini verecek.

Haberin Devamı