Spor Futbola devam, Galatasaray belki

Futbola devam, Galatasaray belki

Paylaş
Futbola devam, Galatasaray belki

Galatasaray’ın yıldızı Dries Mertens, Antalya kampında soruları cevapladı. 36 yaşındaki oyuncu, “Futbolu bırakmayacağım. Burada mı olur, başka yerde mi bilemem” dedi.

Galatasaray’ın Antalya kampında basının sorularını cevaplayan Dries Mertens önemli açıklamalar yaptı. 36 yaşındaki Belçikalı orta saha, “Devam etmeyi düşünüyorum. Futboldan keyif alıyorum, iyi performans sergilediğimi de düşünüyorum. Burada da olabilir, başka yerde de” diye konuştu.

Haberin Devamı

FENER İÇİN MUTLUYUM

Mertens, Fenerbahçe hakkında ise şunları söyledi: “Çok mutluyum onların da bu durumda olmasından. Onlar da çok fazla transfer yaptı, iyi oyuncular getirdi. İyi maçlar çıkarttıklarını düşünüyorum. Bizim gibi çok gol atıyorlar. İyi bir savunma yapıyorlar, biz de aynı şekilde iyi savunma yapıyoruz.”

SNEİJDER DİYORUM

Mertens, “Galatasaray’a Sneijder’den sonra sutör 10 numara sen geldin. 10 numarayı sen mi Sneijder mi giyerdi” sorusuna şu cevabı verdi: “Sneijder derim. O geldiğinde 30 yaşındaydı, fit durumdaydı. Ben 30 yaşında İtalya’daydım.”

OĞLUM İÇİN TEŞEKKÜRLER

Galatasaray, Antalya kampına oyuncuların eş ve çocuklarını da getirmesine izin vermişti. Mertens oğlu Ciro ile fotoğraflarını paylaşıp, “Ailemizi getirmemize izin verdiği için Galatasaray’a tekrar teşekkür ederiz. Anı yaratma konusunda harikasınız. Ciro’nun yüzüne bakın” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı