Spor Abdülkerim Bardakcı'dan kötü haber! Rizespor maçında yok

Abdülkerim Bardakcı'dan kötü haber! Rizespor maçında yok

Paylaş
Abdülkerim Bardakcı'dan kötü haber! Rizespor maçında yok

Süper Lig'in 29. haftasında Çaykur Rizespor ile karşılaşacak Galatasaray'da sakat futbolcuların durumu netleşiyor. Sarı-kırmızılılara Abdülkerim Bardakcı'dan kötü haber gelirken, derbi öncesi kadro dışı bırakılan Sergio Oliveira'nın son durumu için yönetim kurulu toplanıp karar verecek.

Galatasaray ile Çaykur Rizespor, Süper Lig'in 29. haftasında RAMS Park'ta karşı karşıya gelecek. Mücadele öncesinde Galatasaray'da sakatların durumu netleşiyor.

Haberin Devamı

ABDÜLKERİM BARDAKCI, ÇAYKUR RİZESPOR MAÇINDA YOK

Abdülkerim Bardakçı, üst arka adalesinde Sakatlık var. Çaykur Rizespor maçında forma giyemeyecek. Zaha'nın kemik ödemi büyük ölçüde geçti. Ziyech'in de tedavisi sona erdi. Bugün iki futbolcu da antrenmana çıktı.

ICARDI'NİN SAKATLIĞI TAMAMEN GEÇTİ

Aurier, adalesinde yırtık nedeniyle tedavi sürecinde. Tam hazır hale gelmesi Milli ara dönüşünü bulacak. Davinson Sanchez arka adalesindeki sertlik nedeniyle tedbir amaçlı antrenmanda yer almıyor. Durumu yarın netleşecek. Mauro İcardi'nin bilek sakatlığı tamamen geçti.

OLIVEIRA İÇİN KARAR VAKTİ

Sergio Oliveira fiili olarak kadro dışı. Bugünkü antrenmanda yer almıyor. Yönetim kurulu konu hakkında toplanacak ve bir karar verecek.

Haberin Devamı