Spor Galatasaray'a feda olsun!

Galatasaray'a feda olsun!

Paylaş
Galatasaray'a feda olsun!

Galatasaray'da Elmander-Riera ve Selçuk İnan-Burak Yılmaz, Türk Telekom Arena'da üç yıllığına loca satın aldı

Transfer döneminde kadrosuna kattığı flaş isimlerin yüksek maliyetini karşılayabilmek için yeni gelir kaynakları peşinde koşan ve son olarak TT Arena'ya 40 yeni loca yapan Galatasaray yönetimine bir destek de futbolculardan geldi.

Sarı-kırmızılı takımın İsveçli golcüsü Elmander ve İspanyol sol açık Riera, Arena'da ortak loca aldı. İki oyuncu 3 yıllığına aldıkları locayı ailelerin rahat maç izlemesi için isterken, ülkelerinden gelecek olan misafirlerini de ağırlayacaklar.

Galatasaray'ın yeni transferi Burak Yılmaz da, yıllardır kader birliği yaptığı ve sarı-kırmızılıları tercihinde büyük pay sahibi olan yakın dostu Selçuk İnan ile ortak bir loca aldı.

Kişi başı senelik ücreti 6 bin 500 Euro olan ve 8-10 kişi kapasiteye sahip olan localardan birine de Sabri'nin talip olduğu ancak loca kalmadığı için sıra beklediği öğrenildi.

Fenerbahçe'de de uzun yıllardır kaptan Alex, ailesi için Şükrü Saracoğlu'nda bir locayı her sezon kiralarken, yeni transfer Kuyt da ailesi için yönetime loca isteğini ifade etmişti.

Arda Turan da geçen sezon Atletico Madrid'e imzası sonrasında Türkiye'den gelen misafirlerini ağırlamak için Vicente Calderon Stadı'nda bir loca kiralamıştı.

Haberin Devamı