Spor Galatasaray'da Davinson şoku! İşte kaçıracağı maçlar

Galatasaray'da Davinson şoku! İşte kaçıracağı maçlar

Paylaş
Galatasaray'da Davinson şoku! İşte kaçıracağı maçlar

Ağrıları nedeniyle Rizespor maçında forma giyemeyen Kolombiyalı stoper Davinson Sanchez'in sahalardan uzak kalacağı süre belli oldu.

Galatasaray'ın 27 yaşındaki kolombiyalı stoperi Davinson Sanchez, Beşiktaş maçının ardından yaşadığı ağırılar nedeniyle antrenmanlara katılamamış ve takımının Çaykur Rizespor ile oynadığı karşılaşmada forma giymemişti. Yıldız oyuncunun ne kadar süre sahalardan uzak kalacağı ortaya çıktı.

Haberin Devamı

MİLLİ TAKIMI GÖNDERİLEN RAPORLA ORTAYA ÇIKTI

Sanchez'in takımdan ayrı kalacağı süre Galatasaray Sağlık Kurulu'nun milli arada İspanya ve Romanya ile hazırlık maçı yapacak olan Kolombiya Milli Takımı'na gönderdiği raporla ortaya çıktı.

EN AZ İKİ HAFTA SAHALARDAN UZAK TUTACAK SAKATLIK

Kolombiyalı Gazeteci Pipe Sierra'nın haberine göre; Sarı kırmızılı takımının sağlık ekibi, Kolombiya Federasyonu'na Davinson Sanchez'in kendisini en az iki hafta sahalardan uzak tutacak bir kas sakatlığı yaşadığını bildirdi.

MİLLİ TAKIM KADROSUNA ÇAĞRILMADI

Bu gelişme üzerine milli takımın değişmez ismi olan Davinson Sanchez, Kolombiya Milli Takımı'nın 22 Mart'ta deplasmanda İspanya ve 26 Mart'da sahasında oynayacağı Romanya hazırlık maçlarının kadrosuna çağrılmadı.

Haberin Devamı