Spor Galatasaray'ın kasası dolacak! Tete'ye sürpriz talip

Galatasaray'ın kasası dolacak! Tete'ye sürpriz talip

Paylaş
Galatasaray'ın kasası dolacak! Tete'ye sürpriz talip

Sacha Boey'u rekor bedelle Bayern'e gönderen Galatasaray'da transfer hareketliliği başladı. Sarı-kırmızılı ekipte beklentinin altında kalan Tete'ye gelen teklif kasayı dolduracak.

Geçtiğimiz sezon kazanılan şampiyonluğun ardından yaz transfer dönemini bir hayli aktif geçiren Galatasaray, dünya yıldızlarını kadrosuna katmıştı. Hakim Ziyech, Wilfried Zaha, Angelino, Ndombele, Sanchez gibi isimleri kadrosuna katan Aslan, lige de oldukça flaş bir giriş yaptı. Bir yandan Şampiyonlar Ligi'nde mücadele ederken bir yandan da ligi domine eden Okan Buruk'un öğrencileri, 23. hafta sonunda 60 puana ulaştı.

Haberin Devamı

BOEY TRANSFERİ KASAYI DOLDURDU

Son oynanan Gaziantep FK maçında 1-0 geriye düşmesine rağmen Zaha ve Barış Alper'in golleriyle sahadan 2-1 galip ayrılan sarı-kırmızılı ekip, ikinci sırada yer alıyor. Bu sırada devre arası transfer dönemini de bir hayli yoğun geçiren Aslan, bir rekora imza atarak Sacha Boey'i Bayern Münih'e gönderdi. Tam 30 milyon Euro + bonuslarla Alman devine transfer olan sağ bek oyuncusu, Galatasaray tarihinin en pahalı satışı oldu.

ACİL BEK ARANIYOR

Angelino'nun da takımdan ayrılarak Roma'ya transfer olmasının ardından iki beke de oyuncu bakan sarı-kırmızılılar görüşmelerini sürdürüyor. Bir yandan da performansıyla çokça eleştirilen Tete'yi elinden çıkarmak isteyen Galatasaray'a flaş bir teklif geldi.

Haberin Devamı

TETE'YE 8 MİLYON EURO'LUK TEKLİF

Sezon başında büyük umutlarla transfer edilen ancak beklentilerin bir hayli altında kalan Tete için ülkesinden teklif geldi. Okan Buruk'un ayrılmasına onay verdiği ve Galatasaray yönetiminin de beklediği bonservisin gelmesi halinde satacağı Tete'ye Palmeiras talip oldu. Brezilyalı gazeteci Jorge Nicola'nın haberine göre; Bahia ve Flamengo'nun da transfer gündeminde olan 23 yaşındaki futbolcu için Palmeiras'tan 8 milyon euroluk bir teklif geldi. Gelen 8 milyonluk teklif üzerinden pazarlıklarına başlayacak olan Galatasaray yönetimi, oyuncuyu 10 milyon Euro bandında elinden çıkarmak istiyor.

Galatasaray ile 2027 yılına kadar sözleşmesi bulunan Tete, sarı kırmızılı formayla çıktığı 28 maçta 2 gol, 3 asistle oynadı.