Spor "Kapımız herkese açık"

"Kapımız herkese açık"

Paylaş
"Kapımız herkese açık"

Macaristan ile bugün özel maçta karşılaşacak olan A Milli Takım’da teknik direktör Vincenzo Montella, hiçbir futbolcuya karşı ön yargılı olmadıklarını söyledi.

Ay-Yıldızlı forma altında görev vermek için herkese kapılarının açık olduğunu dile getiren İtalyan hoca, şunları söyledi:

Haberin Devamı

“Türk futbolunda son dönemde yaşanan olaylar herkesi üzdü. Milli maç ile umarım bu negatif havadan çıkarız. EURO 2024 öncesi artık son hazırlıklarımızı yapıyoruz. İlk kez kadroya çağrılan isimler var. Gösterilen performansa göre herkes milli davet alabilir. Kimseye kapımız kapalı değil. Macaristan karşısında elimizden geldiğince dengeli bir kadro sahaya süreceğiz. Genç isimlerin yanında tecrübeli futbolcular da olacak. İyi futbol oynayarak galip gelmek istiyoruz.”

EURO ÖNCESİ MACARİSTAN PROVASI

EURO 2024 için hazırlıklarını sürdüren A Milli Takımımız, bugün özel maçta Macaristan ile karşılaşacak. Başkent Budapeşte’deki Puskas Arena’da oynanacak mücadele saat 22.45’te başlayacak ve TRT Spor’dan naklen yayınlanacak. Karşılaşmayı Polonyalı hakem Bartosz Frankowski yönetecek. İki ülke, tarihlerinde 15. kez karşı karşıya gelecek. Galibiyet sayısında Macarlar 8’e 4 üstün, iki mücadele ise berabere sonuçlandı. Türkiye, 1984 yılında Macaristan’a 6-0 mağlup olarak tarihinin en ağır yenilgilerinden birini almıştı.

Haberin Devamı

ENES ÜNAL 1 YIL SONRA

Premier Lig ekibi Bournemouth forması giyen Enes Ünal, yaklaşık 1 yıl aradan sonra milli takıma çağrıldı. En son 28 Mart 2023’te Hırvatistan ile oynanan mücadelede milli formayı giyen 26 yaşındaki futbolcu, ardından çapraz bağ sakatlığı nedeniyle uzun süre futboldan ayrı kalmıştı.

İKİ FUTBOLCU ÜMİT MİLLİ’YE

Macaristan ve Avusturya ile oynanacak hazırlık maçları öncesi A Milli Takım aday kadrosunda iki değişiklik oldu. Genç futbolcular Semih Kılıçsoy ile Ahmetcan Kaplan, takımdan ayrılıp Ümit Milli Takım kadrosuna dahil oldu.

HARİKA GENÇ ÇOCUKLARI SIRALAYIN

Şampiyonlar Ligi’nin resmi internet sitesi, yeni bir konu başlığı paylaştı. Yapılan paylaşımda, “Harika genç çocukları sıralayın” ifadesine yer verildi. Arda Güler’in liste başına konulduğu paylaşımda, milli futbolcunun dışında Pau Cubarsi, Warren Ziare-Emery ve Lamine Yamal isimlerine yer verildi.