Spor Kartal son nefeste

Kartal son nefeste

Paylaş
Kartal son nefeste

Beşiktaş, Çaykur Rize karşısında son saniyede 3 puanı kaptı. Olawoyin, Colley, Rashica ve Emirhan’ın golleriyle 90+7’ye 2-2’lik skorla girilen maçı Worrall’ın golü bitirdi.

Beşiktaş, evinde konuk ettiği Çaykur Rizespor karşısında son saniyede güldü. Siyahbeyazlılar, 3-2 kazanarak salı günü Ankaragücü ile oynanacak rövanş öncesi moral buldu. Karşılaşmanın ilk dakikaları oldukça hareketli geçti. 5. dakikada Olawoyin’in golüyle Rize, öne geçti. Colley, 7. dakikada cevap verdi. 10. dakikada Semih Kılıçsoy golü attı ama VAR’dan Salih’in topu dışarıdan çevirdiği kararı verildi. Gol geçersiz sayıldı. 38. dakikada Ghezzal’in harika şutu direkten döndü. İlk devre 1-1 sona erdi.

Haberin Devamı

İlk yarıdaki yoğun yağışla oynanan etkili futbol, ikinci devrede yağmurun durmasıyla yavaşladı. 65. dakikada Ghezzal’in asistinde Rashica, kafasıyla topu ağlara gönderdi. Çaykur Rize, yine bir duran top organizasyonuyla golü Emirhan’la buldu ve skor yeniden eşitlendi. 90+7’de Worral, 3 puanı getiren isim oldu. Fenerbahçe derbisinde mağlup olan siyah-beyazlılar, Rize galibiyetiyle moral buldu. Maç sonu tribünlerin çağırdığı Worrall, galibiyet üçlüsünü çektiren isim oldu.

SEMİH CEZALI

Beşiktaş’ın genç golcüsü Semih, cezalı duruma düştü. 3 sarı kartla sınırda bulunan Semih Kılıçsoy, dünkü karşılaşmada sarı kart gördü. Genç forvet, gelecek hafta deplasmanda oynanacak Alanyaspor maçında forma giyemeyecek.

Haberin Devamı

SALİH GERİ DÖNDÜ

Salih Uçan, 8 maç sonra ilk 11’de görev aldı. Son olarak kupada Konyaspor ile oynanan karşılaşmada görev yapan deneyimli orta saha, kupa yarı finalinde Ankaragücü maçında ise son 2 dakika görev almıştı.

MASUAKU ŞOKU

Beşiktaş’ta Gedson Fernandes’in ardından bir sakatlık haberi daha geldi. Arthur Masuaku, sakatlığı nedeniyle dün maça 2 saat kala kadrodan çıkarıldı. Kulüpten yapılan açıklamada Kongolu sol bekin diz kapağından ağrısı olduğu belirtildi.

GOL İPTAL PENALTI YOK

Maçın ilk devresine VAR damga vurdu. 10. dakikada Semih, golü attı. Pozisyon öncesi Salih’in topu dışardan çevirdiği VAR’dan tespit edildi ve gol geçersiz sayıldı. İlk yarının uzatma dakikalarında Muleka, ceza sahasında kendisini yerde buldu. Ali Şansalan, VAR’ı dinledikten sonra ‘Penaltı yok’ dedi. Beşiktaş, “Verilmeyen penaltımız” ifadesiyle paylaşım yaparak tepki gösterdi.

SERGEN BOŞA ÇIKIYOR

Adı Beşiktaş ile anılan Sergen Yalçın’ın çalıştırdığı Antalyaspor’dan flaş bir hamle geldi. Kırmızı-beyazlıların teknik direktörlük görevi için Alex de Souza ile anlaştığı öğrenildi. Sambacının Antalya’ya gelerek yönetimle görüşüp el sıkıştığı ifade edildi.

DOĞRU KARARI VERECEĞİZ

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, Almanya’dan döndü. Arat, “Yerli ve yabancı herkesle görüşüyoruz. Kupadan sonra resmi görüşme yapmayı düşünüyoruz. Dikkatli bir karar vereceğiz. Alternatiflerimiz daha fazla” diye konuştu.

Haberin Devamı

GİZLİ GOLCÜ COLLEY

Kartal’ın stoperi Omar Colley, gollerine devam ediyor. Colley, dün ağları havalandırdı ve bu sezonki 7. golüne ulaştı. Deneyimli savunmacı, Semih’ten sonra takımın en skorer ikinci oyuncusu konumunda. Gambiyalı oyuncu, yaşadığı sakatlık nedeniyle 46’da yerini Worrall’a bıraktı.