Spor Kartal'a Yunan golcü

Kartal'a Yunan golcü

Paylaş
Kartal'a Yunan golcü

Yeni sezona güçlü bir kadroyla girmek isteyen Beşiktaş’ın ilk hedefi golcü bir oyuncu transfer etmek. Siyah-beyazlılar, bu hedef doğrultusunda AZ Alkmaar forması giyen Vangelis Pavlidis’i listeye aldı.

Başkan Hasan Arat ve yönetim kurulu, piyasa değeri 22 milyon euro olan 25 yaşındaki Yunan golcü için tüm şartları zorlayacak. Bu sezon Hollanda Ligi’nde forma giydiği 26 karşılaşmaya 23 gol sıdğırmayı başaran Pavlidis, güçlü fiziği ve ikili mücadelelerdeki başarısıyla dikkatleri çekiyor. Pavlidis’in adı Beşiktaş’ın yanı sıra birçok dev Avrupa kulübüyle de anılıyor.

Haberin Devamı

KRALLIĞA KOŞUYOR

25 yaşındaki Pavlidis, bu sezon adeta alev aldı. Yunan forvet, AZ Alkmaar formasıyla sahaya çıktığı 38 maçta 27 gol ve 4 asistlik performansa imza attı. Yıldız ismin kulübüyle 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

CHAMBERLAİN GERİ DÖNÜYOR

21 Aralık 2023’teki Alanyaspor maçında yaşadığı sakatlığın ardından uzun süredir sahalardan uzak kalan Alex Oxlade-Chamberlain, takıma dönüyor. Bireysel çalışmalar başlayan İngiliz, yıldızın nisan sonunda oynayabilecek duruma geleceği öğrenildi. Sol uyluk arka adalesinde yırtık tespit edilen Chamberlain, aralıkta ameliyat olmuştu.