Spor Konyaspor-Fenerbahçe maçında Dzeko ve Mert Hakan'dan şok tartışma!

Konyaspor-Fenerbahçe maçında Dzeko ve Mert Hakan'dan şok tartışma!

Paylaş
Konyaspor-Fenerbahçe maçında Dzeko ve Mert Hakan'dan şok tartışma!

Trendyol Süper Lig'in 35. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Konyaspor ile kozlarını paylaştı. Karşılaşmaya ise sarı lacivertli yıldızların arasında geçen tartışma damga vurdu. Fenerbahçe'nin 2 yıldız oyuncusu Edin Dzeko ve Mert Hakan Yandaş, yaşanan pozisyon sonrası tartıştı.

Trendyol Süper Lig'in 35. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Konyaspor ile kozlarını paylaştı.

Haberin Devamı

Konyaspor, Süper Lig'in 35'inci haftasında Fenerbahçe'yi konuk etti. Medaş Konya Büyükşehir Stadı'nda saat 20.00'de başlayan maçta hakem Bahattin Şimşek düdük çaldı. Şimşek'in yardımcılıklarını Süleyman Özay ve Osman Gökhan Bilir üstlendi. Maçın Video Yardımcı Hakemi (VAR) arasında ise Almanya Futbol Federasyonu'ndan Daniel Schlager görev yapıyor.

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Lig'in 34'üncü haftasında oynan Beşiktaş derbi maçına göre 2 değişiklik yaptı. Tecbüreli teknik adam, Konyaspor karşılaşmasında; sakatlığı süren İsmail Yüksek yerine Mert Hakan Yandaş, Michy Batshuayi yerine ise Edin Dzeko'ya yer verdi.

ŞOK TARTIŞMA

Fenerbahçeli futbolcular Edin Dzeko ve Mert Hakan Yandaş, kısa süreli bir tartışma yaşadı. Edin Dzeko'nun arkasında Sebastian Szymanski'nin görev bölgesinde oynayan Mert Hakan, takımın da etkili olmadığı maçta kötü bir oyun sergilerken ilk devrede Kaptan Edin Dzeko tarafından uyarı aldı.

Haberin Devamı