Spor Icardi, 6 gol daha atarsa kariyer rekoru kıracak

Icardi, 6 gol daha atarsa kariyer rekoru kıracak

Paylaş
Icardi, 6 gol daha atarsa kariyer rekoru kıracak

Kasımpaşa ağlarına 2 gol bırakan Galatasaray’ın starı Icardi (17), Gol Krallığı yarışında Dzeko’nun (18) ensesine yapıştı. Tangocu, 6 gol daha atarsa kariyer rekoru kıracak.

Galatasaray’ın 31 yaşındaki Arjantinli golcüsü Mauro Icardi, yeniden yükselişe geçti. Icardi, Kasımpaşa ağlarına gönderdiği 2 gol ile ligde 17. golüne ulaştı. Geçen sezon attığı gol sayısını yakalayan Icardi, 17 maç sonra duble sevinci yaşadı. Tangocu, en son 9. haftada oynanan Beşiktaş derbisinde 2 gol atmıştı. Tüm kulvarlarda bu sezon gol sayısını 23’e yükselten Arjantinli oyuncu, ligin bitimine 8 hafta kala 6 gol daha atması durumunda kariyerindeki en golcü sezonunu yakalayacak.

Haberin Devamı

ÇOK CÖMERTSİN

Wanda Nara eşi Icardi için esprili bir paylaşım yaptı. Nara, Kasımpaşa maçında hem kendi kalesine hem de rakip ağlara gol atan Arjantinli yıldız için “O kadar cömertsin ki tüm kalelerde gol atıyorsun” ifadesini kullandı.

37’LİK DELİKANLI DRİES MERTENS

Galatasaray’ın 37 yaşındaki Belçikalı oyuncusu Dries Mertens, sarıkırmızılı ekipteki en formda sezonunu geçiriyor. Kasımpaşa galibiyetinde maçın açılış golünü kaydeden Mertens, bu sezon 8’nci kez fileleri havalandırmış oldu. 8 golün yanında 8 asistle oynayan Mertens, aynı zamanda bu gol ile Galatasaray kariyerindeki en golcü sezonunu da yaşamış oldu.

ÜNVANINI KORUDU

Cim Bom, Kasımpaşa’dan 3 gol yese de ligin en az gol yiyen takımı unvanını korudu. Bu sezon kalesinde toplamda 20 gol gören sarıkırmızılı ekip, ligin en az gol yiyen takımı da olmaya devam etti.

Haberin Devamı