Spor Livakovic için anlaşma sağlandı! İşte Fenerbahçe'nin ödeyeceği bonservis

Livakovic için anlaşma sağlandı! İşte Fenerbahçe'nin ödeyeceği bonservis

Paylaş
Livakovic için anlaşma sağlandı! İşte Fenerbahçe'nin ödeyeceği bonservis

Transfer döneminde Fenerbahçe’yi en fazla yoran kulüplerden biri olan Dinamo Zagreb’in inadı sonunda kırıldı. Sarı-Lacivertliler, Hırvat kaleci Dominik Livakovic için her konuda anlaşmaya vardı. 9 milyon Euro’ya el sıkışan tarafların kısa sürede transfere resmiyet kazandırması bekleniyor.

Fenerbahçe yeni kalecisine kavuşuyor. Sarı-Lacivertliler, uzun süredir görüşmelerde bulunduğu Dominik Livakovic transferinde mutlu sona ulaşmaya hazırlanıyor.

Haberin Devamı

Fanatik'in haberine göre, ilk olarak yıldız file bekçisiyle anlaşma sağlayan yönetim, oyuncunun kulübü Dinamo Zagreb’in de inadını kırdı. Hırvat ekibi, Kanarya’nın yaptığı son teklifi kabul etti. Kaleci mevkisini yabancı bir isme teslim etmek isteyen Sarı-Lacivertliler’in büyük ısrarı sonuç verdi.

ZAGREB'İN İNADI KIRILDI!

Hırvat basınından ‘sportske’nin haberine göre Dinamo Zagreb yetkilileri, Dominik Livakovic’in sözleşmesinde bulunan ‘10 milyon Euro’ya serbest kalır’ maddesine karşı uzlaşmaz tutumlarını bıraktı. İnadı kırılan Hırvat ekibi, Sarı Lacivertliler’in yaptığı son teklifi kabul etti.

BONSERVİSİ: 9 MİLYON EURO

Livakovic için Fenerbahçe’nin yanı sıra Sevilla ve Villareal de devreye girdi ancak bu yarışı Sarı-Lacivertli takım kazandı. Fenerbahçe ile Dinamo Zagreb, 9 milyon Euro’luk bonservis bedeli karşılığında el sıkıştı. Livakovic’in Şampiyonlar Ligi 3. eleme turu maçları olan AEK maçlarının ardından Fenerbahçe’ye transfer olacağı belirtildi.

Haberin Devamı

2012'DE ALTYAPIYA DAHİL OLDU

Livakovic, 9 Ocak 1995 yılında Hırvatistan’da dünyaya geldi. Kaleci pozisyonunda görev yapan Hırvat milli futbolcu futbola NK Zadar takımının altyapısında başladı. 2007-2012 yılları arasında NK Zadar’ın genç takımında forma giyen Livakovic 2012 yılında NK Zagreb altyapısına transfer oldu.

ÜLKESİNDEN DIŞARI ÇIKMADI

Başarılı eldiven, 2015 yılında Dinamo Zagreb ile profesyonel sözleşmeye imza attı. Uzun süre Dinao Zagreb’te oynayan Livakovic burada gösterdiği performansla dikkat çekerken, kaptanlık görevini de yaptı.