Spor Mehter takımı

Mehter takımı

Paylaş
Mehter takımı

Konyaspor ve İstanbulspor’u yenen Kartal, Galatasaray’dan sonra Gaziantep’e yenildi. Gaziantep’i Sorescu ve Draguş zafere taşırken, Beşiktaş’ta Cenk Tosun penaltı kaçırdı.

Beşiktaş, Galatasaray yenilgisi sonrasında çıktığı Gaziantep deplasmanında da puan alamadı: 2-0. Beşiktaş çıkarken topu kaybetti, Maxim topu Draguş’a, bu oyuncu Sorescu’ya aktardı. Sorescu 9’da skoru 1-0 yaptı. Beşiktaş ilk kez kaleye 19’da Semih’ın cılız şutunu kaleci Nita kolayca kontrol etti. 21’de Rashica’nın ceza sahası içinde şutu farklı şekilde auta gitti. 31’de Rashica’nın soldan kaleye yolladığı şut, Nita’da kaldı. 45+1’de Gaziantep penaltı bekledi. Semih topa vurdu, top eline çarptı. Hakem, “Top ayağından ele geldi” açıklaması yaptı, oyunu devam ettirdi.

Haberin Devamı

DRAGUŞ’TAN GÜZEL GOL

Beşiktaş ikinci yarıya baskılı başladı ama uzun süre pozisyon bulamadı. 60’ta Muçi iki kez kaleye vurdu, defanstan döndü. Dönen topa Cenk vurdu, üstten auta gitti. 70’te Masuaku’nun yerden seken şutunu kaleci Nita bloke etti. 81’de Dragus ve Mustafa’nın getirdiği topu Maxim şutladı, savunmaya çarpan top kornere gitti. 85’te Gaziantep serbest atışı hızlı kullandı. Mustafa sağdan topu sürdü, Draguş’u gördü. Bu oyuncu ceza sahasında rakiplerini geçip golü attı: 2-0. Beşiktaş 88’de penaltı kazandı. Sorescu, ceza sahasında Semih’i düşürdü. Hakem penaltıyı verdi. 89’da Cenk Tosun’un atışını Nita kurtardı.

PUAN ALMAYI HAK ETMEDİK

Beşiktaş Teknik Direktörü Fernando Santos sözlerine, “Bugün önemli bir gün. Herkesin Ramazan ayını kutluyorum” diye başladı. Portekizli hoca, “İyi oynayamadık, puan almayı hak etmedik. Bunun nedenlerini tartışacağız, çözüm bulacağız” diye konuştu. Santos şunları söyledi: “İlk yarı ve ikinci yarının başlarında çok etkisiz kaldık. Rakip bizden daha çok kazanmayı istedi. Oyuncularım maça konsantre olmakta zorlandı. Sanki lig bitmiş havasındaydılar. Bizim ilk hedefimiz kupa olmasına rağmen ligde de 3. sırayı istiyoruz. Bu hedeften uzaklaşmadık. Kalan maçlarda alacağımız puanlarla bunu telafi edeceğiz.”

Haberin Devamı

SELÇUK İNAN ZAFERLE BAŞLADI

Gaziantepspor’da Sumudica’dan boşalan teknik direktörlük koltuğuna Selçuk İnan oturmuştu. İnan ilk sınavını Beşiktaş önünde verdi. Selçuk İnan, “3 puan aldık, düşme hattından çıktık. İnanıyorum ki Gaziantep ligde kalacak” dedi.