Spor Muleka'yla bağlan hayata

Muleka'yla bağlan hayata

Paylaş
Muleka'yla bağlan hayata

Beşiktaş, kupada karşılaştığı Antalyaspor karşısında ilk devreyi Bytyqi’nin golüyle geride kapattı. İkinci yarıda oyuna giren Muleka’nın attığı 2 golle siyah-beyazlılar, çeyrek finale yükseldi.

Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası’nda ‘yola devam’ dedi. Siyah-beyazlılar, Sergen Yalçın’ın çalıştırdığı Antalyaspor’a konuk oldu. Karşılaşmanın ilk devresinde üstün oyun sergileyen ev sahibi Antalya, Bytyqi’nin 30. dakikada attığı golle öne geçti. İlk 45 dakika Antalyaspor’un 1-0’lık üstünlüğüyle sona erdi. İkinci yarıya istekli başlayan siyah-beyazlılar, aradığı golü buldu.

Haberin Devamı

46. dakikada oyuna giren Muleka, Rashica’nın asistinde eşitliği sağladı. Oyun bu dakikadan sonra iki takımın sakin futboluyla geçti. 88. dakikada Cenk Tosun’un pasında topa hareketlenen Demokratik Kongo’lu Muleka, bir gol daha attı. Beşiktaş, 2-1 öne geçti. Kalan dakikalarda gol sesi çıkmadı ve kazanan Kara Kartal oldu. Ligde şampiyonluk yarışına havlu atan siyah-beyazlılar, hedef olarak koyduğu kupada çeyrek finale yükseldi. Antalya’da bulunan taraftarlar, maç sonu takımı tribüne çağırıp destek verdi. Kartal, ligde Kartal, ligde Trabzonspor’a karşı aldığı galibiyetin ardından kupada da kazanıp seriyi 2 maça çıkardı.

FORMA SPONSORU ARÇELİK OLDU

Beşiktaş, forma sponsorluğu için Arçelik ile anlaştığını açıkladı. Siyah-beyazlılar, Koç grubu ile yapılan 3 sezonluk anlaşma karşılığında Beşiktaş 193.593.506 TL gelir elde edecek. Güncel kur ile toplamda yaklaşık 5.7 milyon euro, senelik ise 1.9 milyon euro kulübün kasasına girecek.

Haberin Devamı

ÖNEMLİ OLAN KAZANMAK

Beşiktaş’ta ikinci yarıda oyuna giren Jackson Muleka, maçın kaderini değiştirdi. 2 gol atan Muleka, “Ben her zaman buradayım. Burada önemli olan takımın performansı. Forvetler arası rekabet takım için faydalı oluyor. Bu maçta işi çözen ben oldum. Bir önceki maçta o isim Semih’ti. Bu isimler değişebilir, önemli olan takım” dedi.