Spor Muslera ile 1 yıl daha

Muslera ile 1 yıl daha

Paylaş
Muslera ile 1 yıl daha

Galatasaray yönetimi 13 yıldır takımda olan, tarihi başarılar elde eden 37 yaşındaki Uruguaylı kaleci ile bir yıl daha anlaştı. Anlaşmanın detayları önümüzdeki günlerde açıklanacak.

Galatasaray tarihine geçen, 13 yıldır kaleyi başarıyla koruyan, kupalar kazandıran Fernando Muslera bir yıl daha kalacak. 37 yaşına rağmen bu yıl çok çetin geçen şampiyonluk yarışında fark yaratan Uruguaylı kaleci ile prensipte anlaşma sağlandı. Muslera’nın 1 yıllık anlaşmasının detaylarının önümüzdeki günlerde açıklanması bekleniyor.

Haberin Devamı

MOTİVE EDECEK

Sarı-kırmızılı yöneticilerin, Fenerbahçe ile girilen şampiyonluk yarışında takım içinde aidiyeti artırmak, performansları yukarı çekmek için sözleşme uzatma çalışmalarına Muslera ile başladığı, önümüzdeki günlerde başka oyuncularla da görüşmeler yapılacağı öğrenildi.

BORÇLAR İÇİN KAYNAK ARANIYOR

Dursun Özbek yönetimi, mayıs ayında yapılacak seçime kadar söz verilen projelerin tamamlanması için kaynak arayışına girdi. Bankalar Birliği’ne 1.5 milyar liradan fazla ödeme yapılmasına rağmen borç azalmadı. Anlaşmadan çıkmak isteyen yönetim, Riva ve Mecidiyeköy’deki taşınmazları elden çıkarmadan bir proje ile borçları ödemeyi planlıyor.

SAKATLAR CAN SIKIYOR

Galatasaray, yarın Rizespor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Üst arka adalesinde zorlanma olan Abdülkerim, bu hafta da yok. Tedavisine devam edilen Aurier de kadroya alınmayacak. Davinson Sanchez de tedbir amaçlı olarak idmana çıkmadı. Hakim Ziyech ve Zaha’nın çalışmada yer alması ise sevinç yarattı.

Haberin Devamı

OLİVEİRA’NIN DÖNÜŞÜ ÇOK ZOR

Fatih Karagümrük maçından sonra teknik direktör Okan Buruk ile tartışan Sergio Oliveira kadro dışı bırakılmıştı. Erden Timur, 2026’ya kadar sözleşmesi olan Oliveira ile görüşüp geleceği hakkında karar verileceğini söyledi.