Spor Okan Buruk: Muslera bizimle devam edecektir

Okan Buruk: Muslera bizimle devam edecektir

Paylaş
Okan Buruk: Muslera bizimle devam edecektir

Okan Buruk, sezon sonu sözleşme süresi bitecek olan kaleci Fernando Muslera’yla ilgili konuştu.

Galatasaray’ın hocası, “Fernando Muslera’nın sözleşmesi ise; taraftar da kulüp de onu çok seviyor. Sözleşmesinde bir sıkıntı olmayacak. Muslera, Galatasaray’ın kaptanı. Galatasaray taraftarı, onu çok seviyor; o, Galatasaray’ı çok seviyor. Muslera ile ilgili ileriye dönük bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Bizim için çok değerli bir oyuncu. İnşallah bizimle devam edeceğini düşünüyorum” dedi.

Haberin Devamı

DİKKATİMİZİ DAĞITIYORLAR

Mauro Icardi’nin Ankaragücü maçında tribünlere yaptığı iddia edilen hareketle ilgili Galatasaray cephesinden bir açıklama daha geldi. Galatasaray Kulübü Hukuktan Sorumlu Yöneticisi Can Natan, “Konsantrasyonumuzu ve dikkatimizi dağıtmaya çalışıyorlar. Söz konusu görüntüleri inceliyoruz. Paylaşım yapan ve manupülasyon yapan hesaplarla ilgili gerekirse savcılığa suç duyurusunda bulunacağız. Biz saha içine odaklanmış durumdayız. Bu gereksiz tartışma ile bizi meşgul etmek istiyorlar” dedi.

ZİYECH-AURİER DERBİYE

Galatasaray’da sakatlıkları devam eden yeni transfer Serge Aurier ile Hakim Ziyech’in dönüş tarihleri belli oldu. Teknik direktör Okan Buruk, “Özellikle iki tane sakat oyuncumuz, 2-3 hafta içerisinde takımla olacaklardır. Hedefimiz Beşiktaş maçı” ifadesini kullanıp iki oyuncuyu da Beşiktaş maçında sahaya sürmek istediğini dile getirdi. Buruk, bu süreçte Kaan Ayhan’ı idareli şekilde kullanacaklarını belirtip “Kaan’ın da ağrıları var ama oynamaya devam ediyor” ifadesini kullandı.

Haberin Devamı